Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

10.10.2007

Uusi Suomi


Verkkolehti Uusi Suomi on nähnyt päivänvalon. Sitä onkin odotettu! Porvarillinen Suomi todellakin ansaitsee parempaa, kuin mihin Helsingin Sanomat pystyy (=epä-älyllinen vasemmistopopulismi). Toivon syvästi, että jonakin kauniina päivänä lehti ilmestyy myös paperilla.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Provokatiivinen heittosi Hesarista vaatii perusteluja. Annahan tulla.

Anonyymi kirjoitti...

Lisättäköön, että tähän ei riitä esim. Vesalan räpiköinnit porvarien foorumilta.

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa porvari.comiin keskustelemaan lisää mistä tahansa aiheesta. Omalla nimellään kirjoittaville varma vastaus! :)

terveisin
Antti Vesala

Anonyymi kirjoitti...

Saatanpa tullakin, mutta anonyymina. Porvarien härnääminen on aina yhtä nautinnollista! ;)

Mutta edelleen odotan Tikan perusteluja...

Pekka kirjoitti...

Eikö Helsingin Sanomien kutsuminen populistiseksi ole juuri sitä populismia?

Anonyymi kirjoitti...

Tästähän syntyy hieno ketju: Minun mielestäni on aikamoista populismia kutsua populismiksi sitä, että kutsuu jotain populismiksi jne.

Pekka kirjoitti...

Lähinnä haluaisin perusteluja, miksi Helsingin Sanomat edustaa epä-älyllistä vasemmistopopulismia. Väite ilman perusteluja tuntuu populistiselta. Voihan olla, että näin ei ole, mutta niitä perusteluja kiitos.

Anonyymi kirjoitti...

Ja sitten palaudutaan populismin määrittelyyn: mitä se on? mitä Tikka tarkoittaa populismilla? Ernesto Laclaun populismiteoria on hanskassa, mutta mikä on Tikan käsitys asiasta? Vai onko 'populismi' vain abstrakti merkitsijä, joka on napattu käyttöön, kun halutaan leimata jokin ilmiö tai taho pejoratiivisesti?