Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

5.10.2007

Siksi Kokoomus!

Toiminnot: 
Porvarillisen työn arkistosta löytyy hienoja vanhoja vaalijulisteita, joilla on arvonsa tänäkin päivänä. Erityisesti tämä kuva tuo mieleen Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan nykyisen hallituksen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hehee, itse pidän enemmän sosialistisen realismin mestariteoksista kuin noiden "tasaisten filistereiden typerän tyytyväisistä" (L. Onervaa lainatakseni) keskiluokkaisuuden tuotoksista. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Joku kerta olisi ihan kiva kuulla jonkinlaiset perusteet tuolle Kokoomusopiskelijoiden alati toisuvalle näkemykselle JYYn nykyisen hallituksen holtittomasta rahankäytöstä. Argumentit kun ovat joka kerta loistaneet poissaolollaan tai olleet erittäin heikkoja.
Taitaa olla enempi vaan sellaista sisällötöntä oppositioräksytystä....

T. Tarkkailija harjulta

Olli-Pekka kirjoitti...

Moi Eero.

Pakko kommentoida JYYn hallituksen talousvastaavana tuota heittoasi.

Ihmettelen kyllä suuresti tuota väitettäsi, että ylioppilaskuntamme hallitus käyttäisi jäsentensä varoja holtittomasti. Olemme toimineet edustajiston hyväksymän budjetin raameissa, jota myös edustamasi Kokoomusopiskelijat on ollut hyväksymässä. Minusta opiskelijahyvinvointiin käytetty raha on sitä vähiten vastuutonta, mutta nämähän on aina niitä arvovalintoja.

Olisi oikeasti mukava kuulla perusteluja tuolle Kokoomusopiskelijoiden oppositiopolitiikalle, joka näyttää aina perustuvan pelkkään "musta tuntuu" -ajatteluun.

Terveisin,

Olli-Pekka Koljonen
JYYn hallituksen talousvastaava