Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

15.10.2007

Täysillä kohti edarivaaleja

Toiminnot: 

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan edustajistovaalien ehdokasasettelu päättyi tänään kello 12.00. Kokoomusopiskelijoiden lista osoittautui lopulta suurimmaksi. Saimme lopulta kasaan 43 loistavaa ehdokasta. Tulos osoittaa, että opiskelijat luottavat Kokoomukseen niin paljon, että ovat valmiina suurin joukoin asettumaan ehdolle. Tämä toki harmittaa muita ryhmiä. Osa ehdokkaista onkin jo saanut osakseen eri tavalla ajattelevien väheksyntää, mikä on tulkittava osoitukseksi pelosta. Toivottavasti tämä ei tällä kertaa merkitse minkään likaisen kampanjan alkua. Rehti vaalikamppailu on ylioppilaskunnan toivo!


Henkilökohtaisesti minun on pakko todeta ehdokasasettelun olleen äärimmäisen rankka, mutta erittäin antoisa urakka. Varsinainen kampanja tulee varmasti olemaan vähintään yhtä antoisa. En tosin ole omaa kampanjaani juurikaan ehtinyt ajattelemaan, mutta teemat pyörivät varmasti opiskelijoiden perusedunvalvonnan ympärillä. Minua ei varmasti tulla näkemään missään pellepuvussa tekemässä itseäni naurunalaiseksi, sillä osaan toki tehdä sen myös normaalisti pukeutuneena. Minulle on tärkeintä, että edustajistoon pääsee mahdollisimman monta täysjärkistä, reilua oikeistolaista edistämään vastuullista taloutta ja opiskelijan oikeuksia.


Voin toki ilmoittaa kannattavani HPK:ta, Nato-jäsenyyttä ja turkistarhausta sekä vastustavani punajuurta, liian aikaisia aamuherätyksiä ja huonoja karaokelaulajia. En kuitenkaan näe näillä mitään yhteyttä ylioppilaskuntaan. Näistä päätettäköön muualla!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei ole tulkittava, vaan voi tulkita.

Anonyymi kirjoitti...

Kuranheitto alkoikin jo erään nimeltä mainitsemattoman pätkätyöläispäätoimittajan blogissa. Ei ehtinyt kauan vanheta toive siististä vaalikampanjasta.

Pekka kirjoitti...

Moro,

oliko tuo turkistarhauksen kannattaminen muuten ihan vain läppä vai oletko tosissasi? Toiseksi, miten on Helsingin Sanomia koskevien kantojesi perustelujen laita? Pitääkö tässä tehdä kohta sellainen johtopäätös, että niille ei ole perusteluja?

Eero Tikka kirjoitti...

Miksi sen pitäisi olla läppä? Siksikö että olet eri mieltä? Mitä hesariin tulee, niin joudun kyllä sen verran ottamaan takaisin, että tarkoitukseni oli ilmaista se, mitä lehti on pahimmillaan. Joskus tulee hieman kiireessä liioiteltua, mutta hyvä että valpas lukijakunta on hereillä.

Pekka kirjoitti...

Tuli siis vain mieleen, koska siinä oli mainittuna noita punajuuria ja huonoja karaokelaulajia jne. Eihän näistä asioista JYY:ssä päätetä, mutta niillä voi silti olla merkitystä vaaleissa.

Turkistarhaiskuja pidän tuomittavina ja itse asiassa eläimiä vahingoittavina tekoina. Demokraattinen prosessi on oikea tapa ratkaista tämä asia. Itse tarhausta olisi kuitenkin tarkasteltava krittisesti.

Turkistarhoista luovuttaessa elinkeinonharjoittajia on autettava löytämään uusia tehtäviä, jotka olisivat eettisesti kestävämpiä ja toivottavasti myös tuottavampia. Heille pitäisi siis löytää riittäviä kannustimia tällaiseen muutokseen:)