Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

10.6.2010

HYY tekee käsittämättömän huonoja päätöksiä!

Toiminnot: 
Enpä ole vähään aikaan ylioppilaskuntiin puuttunut, mutta nyt HYY:n typerät päätökset saivat sapen kiehumaan.

HYY:n asumispoliittinen linjapaperi vetää muutamassa kohdassa kunnolla metsään.

Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön Hoasin opiskelija-asunnoissa tulee siirtyä kokonaan vihreän sähkön käyttöön ja valtaosa opiskelija-asunnoista tulee rakentaa autottomiksi.

Kiva että tuo pakkoyhteisö haluaa riistää kaikilta asukkailta mahdollisuuden valita sähkönsä. Tuo viherfasistinen päätös muuten koskisi minuakin, vaikka en todellakaan ole HYY:n jäsen.

Tuota autottomuutta en ymmärrä sitäkään vähää. Mikähän hulluus näihin päättäjiin on iskenyt. Ei tämä toki ainutlaatuista ole. Aikanaan Jyväskylässä Kortepohjan ylioppilaskylän asukasneuvostossa eräs viherpunikki halusi nostaa autojen tolppapaikkojen hinnan niin korkeaksi ettei kenelläkään olisi varaa lämmittää autoaan.

En omista tällä hetkellä autoa, mutta voisin ihan solidaarisuudesta sellaisen ostaa.

Kaikkein kammottavinta on kuitenkin:

Uutena avauksena HYY vaatii, että talonvaltaukset tulisi laillistaa tilanteissa, joissa pitkään tyhjillään olleelle kiinteistölle ei ole osoitettavissa mitään muuta käyttöä.

Ja seuraavaksi varmaan vallankumous? Talonvaltaukset pitäisi murtaa välittömästi, ilman turhaa varovaisuutta. Se on kuitenkin järjestäytynyttä rikollisuutta ja siihen tehoavat vain kovat otteet!

6 kommenttia:

Anssi kirjoitti...

Hyvää linjausta, onneksi Vaasan yliopiston ylioppilaskunta keskittyy itse asiaan eli Edunvalvontaan järkyttävän hihhuloinnin sijaan.

Osta autosi Pohjanmaalta, ei mene rahat vahingossakaan etelän punikeille tai vihervassareille. Solidaarisuussyistä on tuettava valkoista Suomea.

Anonyymi kirjoitti...

Sellainen heuristinen perussääntöhän on olemassa kaduilla, että päätös on hyvä, jos Eero Tikka kitisee siitä.

No ei vaan, vaikuttaa hyviltä ratkaisuilta. Varokaa vaan porvarit, vallankumous on tulossa!

Anonyymi kirjoitti...

Ja taas on fasisteja ja punikkeja maailma pullollaan....pitäisiköhän taas vinkata iltapäivälehdille, että Tikalta on jälleen tulossa laadukkaita keskustelunavauksia?

Eero Tikka kirjoitti...

Vinkkaa ihan vapaasti.

Onneksi kuitenkin valtava enemmistö on muita kuin punikkeja ja fasisteja, että ei nyt sentään pullollaan ole maailma. Onneksi te anonyymit viherfasistit vielä olette vähemmistö. Ja semmoisena pysytte!

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kuva, Tikka. Ilme porvarille riittävän myrtsi ja kraka sopivan kireällä...

Anonyymi kirjoitti...

Talonvaltaukset "järjestäytynyttä rikollisuutta"? Ei vittu mikä jätkä.