Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

15.6.2010

Jalkapallon mm: Brasilia voittoon!

Toiminnot: 


Tällä hetkellä en voisi vähempää välittää väännöistä liittyen ydinvoimaan tai pakkoruotsiin. Nyt tärkein asia on jalkapallo!

En hirveästi seuraa jalkapalloa muuten, mutta em- ja mm-kisat olen vahdannut jo vuosien ajan. Niin myös tällä kertaa. Nyt innostuin ostamaan peräti uuden television kisojen takia. Eikä sekään haittaa että kesälomani alkaa pian, silloin kisastudio voi hyvillä mielin vähän venähtää.

Olikohan se Timo Soini joka joskus kirjoitti, että suosikijoukkueet valitaan melko epärationaalisin perustein. Näin se taitaa olla. Itse en tarkkaan muista miksi olen aikanaan alkanut Brasiliaa kannattamaan, mutta näin vain on päässyt käymään.

Epärationaalisuutta tukee se, että kannatan myös Italiaa. Vastustajasta riippuen myös Hollannin voittaessa on ilo ylimmillään. Joskus kannatin myös Argentiinaa, mutta Maradonan kiinnostus huumeisiin ja kommunistisiin diktaattoreihin on kääntänyt pääni.

Urheilussa on usein myös inhokkeja. Minulle Ranska on punainen vaate, samoin ehdottomasti Saksa. Näissä kisoissa toki eniten tappioita toivon tietenkin kommunistiselle diktatuurille Pohjois-Korealle. Toivottavasti vain joukkuetta ei ammuta tappion seurauksena. Maa pitäisi mielestäni sulkea kisoista, sillä sielä ei ilmeisesti näytetä matseja suorana. Sensuuri on aina ja kaikkialla väärin!

LISÄYS: Hesarin uutisen mukaan kisakuumetta yritetään hillitä muuallakin. Somaliassa tulee kuula kalloon jos katsoo futista. Mikähän ihme saa jotkut ihmiset kuvittelemaan, että heillä on joku oikeus päättää toisten ihmisten tekemisistä? 

Ei kommentteja: