Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

9.6.2010

Hesarin uutisoinnista

Toiminnot: 
Hesari uutisoi tänään Lammilla eilen tapahtuneesta raiskauksesta. Raiskaus on jo sinänsä iljettävää, mutta hesari tekee tästä tapauksesta vielä iljettävämpää omalla uutisoinnillaan.

Ensin uutisessa kerrottiin epäillyn olevan 19-vuotias turvapaikanhakija. Hetkeä myöhemmin tämä "epäolennainen" tieto olikin jo poistettu uutisesta. 

Fakta on että maahanmuuttoa tarvitaan. Ihmisillä on kuitenkin oikeus vastustaa maahanmuuttoa yleensä tai jotakin tietynlaista maahanmuuttoa. Tällaisella sensuurilla hs ei kuitenkaan edistä muuta kuin vääriin faktoihin perustuvia johtopäätöksiä. Eli osa porukasta vain ryhtyy vastustamaan maahanmuuttoa enemmän ja osa porukasta kiistää kaikki ongelmat, niitä ei ole kun ei niistä uutisoida. Ensin mainittu porukka uskoo (osin oikeutetusti) että maahanmuuttajien rikollisuutta peitellään tarkoituksellisesti.

Jos kuitenkin maahanmuutosta juurittaisiin epäterveet ilmiöt, niin silloin sitä vastustamaan jäisivät vain ihka aidot rasistit. Silloin nykyisen kaltaisessa rasismin vastustamisessa olisikin jotain järkeä. Nyt kaikki maahanmuuttoon kohdistuva kritiikki nähdään rasismina. Eli syyllistytäään samaan kuin se porukka joka näkee kaiken maahanmuuton pahana. 

Maahanmuutto on hyvästä, mutta niin on sen kriittinen käsitteleminenkin. Kumpaakaan näistä ei hesarin journalismi tue.

Ei kommentteja: