Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

19.3.2010

Björn Wahlroos säästäisi kehitysavusta, kuten minäkin

Toiminnot: 

"Jos olisin poliittisesti oikein epäkorrekti, sanoisin, että suurin yksittäinen leikkauskohde on kehitysapu", Wahlroos sanoo Suomen Kuvalehden haastattelussa.

"Olemme 50 vuotta heittäneet rahaa Kankkulan kaivoon."

Näin linjaa vanha kunnon Nalle. Valtion menoja pitäisi karsia erittäin rankalla kädellä ja tässä olisi hyvä aloituskohde. Toivottavasti tämä harras toiveeni joskus toteutuu! Ai niin, eihän minulla tietenkään saa olla mitään kantaa siihen mihin kaivoon minun veroeuroni kaadetaan. Kyllä sosialistit sen aina paremmin tietävät. Ja tämän saamme pien kommenteistakin todeta...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olet näköjään jo luovuttanut, kun lähdet ennakolta teilaamaan kommenttiosastoa. On kuitenkin eri asia ilmaista mielipiteensä kuin pitää parlamentaarisesti tehtyjä päätöksiä illegitiimeinä, niin kuin näistä blogikirjoituksistasi vähän olisi luettavissa.

Miten niin sinulla ei ei saisi olla kantaa veroihin, kuka niin on väittänyt ja missä? Mielipiteitä saa kyllä esittää, mutta on naiivia kuvitella, että eri mieltä olevat olisivat jotenkin poliittisesti tolloja tai muuten järkijättöisiä.

Ja näiden sosialistikuittailujen taso muuten on samaa luokkaa kuin natsi- tai fasistisyytökset, joita kaikesta huolimatta ei täällä ole kovinkaan paljoa näkynyt...

Thomas Taussi kirjoitti...

Asiaa, Tikka!
Nalle on lukenut aivan selvästi
http://thomastaussi.blogspot.com/2009/08/kehitysapu-low-low-low.html

Anonyymi kirjoitti...

Joo, niin sen täytyy olla...mihinkäs niitä ydinjätteitä varastoidaan? Nalle voitais pistää samaan kuormaan.