Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

20.3.2010

Nyt loppuu verojen maksaminen!

Toiminnot: 
Olen pienestä pitäen kuunnellut paskanjauhantaa siitä, että veroja maksetaan sen takia että saadaan hoitoa kun tarve vaatii. Nyt olen puoli yötä kärsinyt ja kitunut hampaan takia. Kipukynnykseni on melko kova, mutta siinä vaiheessa kun tärisen kivusta ja nenästä tulee vaahtoa, on varmaan aihetta hakea apua.

Tällä hetkellä olen ollut Helsingin hammaslääkäripäivystyksen jonossa liki puoli tuntia. Eli siitä asti kun se "aukesi". Vastaava kipu jossain muussa osassa ruumista riittäisi varmasti ambulanssin tilaamiseen. Ei tämä nyt ihan tunnu toimivan.

Soittelin akuuttiajan perään jo muutama päivä sitten. Sitä pitäisi vielä pari viikkoa odottaa. En halua enää kuulla sanaakaan mistään hyvinvointivaltiosta!

Niilläkin sadoilla miljoonilla jotka otetaan lainaa ja lähetetään kehitysapuna Afrikkaan voisi varmaan hoitaa suomalaisia hampaita, mutta...

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jo oli Tikan pojankin aika valaistua hv-valtion luonteesta.

Anonyymi kirjoitti...

Edelleen, sitä saatte, mitä olette tilanneet. Turha vollottaa.

Eero Tikka kirjoitti...

Itsehän olen aina tilannut hyviä palveluita verorahojeni vastineeksi. Että pidä ihmeessä anonyymi turpasi kiinni!

Anonyymi kirjoitti...

Älä sössötä, te olette ajaneet julkisen sektorin nurkkaan kaiken maailman ohjelmillanne ja nyt sitten olette marisemassa, kun ei kaikki tulekaan heti kuin manulle illallinen.

Eero Tikka kirjoitti...

No olkoon sitten niin. Mutta se raha joka Afrikkaan lähetetään riittäisi korjaamaan aika paljon.

Ananas kirjoitti...

Asiat tärkeysjärjestyksee Eero. Tavalliseen lääkäriin jonotetaan monta tuntia, tuo puoli tuntia ei tunnu missään. Liian helppo elämä jos tuosta pitää marista, pure hammasta ja ole mies.

Ps, yksityiselle pääset saman tien. Luulis siihen olevan varaa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvä isä! Monet afrikkalaiset saavat koko elämänsä odottaa, eivätkä edes koskaan opi, että hammaslääkäreitä on olemassa.