Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

18.3.2010

"Rikkurit"

Toiminnot: 
Lakkoilijoiden riehumisesta voi olla oikeastaan myös iloinen. Nyt voi kommenteista netissä ja muualla seurata ketkä kannattavat laillista yhteiskuntajärjestystä ja ketkä puolestaan omien etujen väkivaltaista ajamista laeista ja muiden koskemattomuudesta piittaamatta.

8 kommenttia:

Nils- Aslak kirjoitti...

Talvisodan vuosipäivänä kirjoitin juuri isänmaallisuudesta ja laillisesta järjestysvallasta. Ole ystävällinen ja käy vilkaisemassa.

Anonyymi kirjoitti...

Eiköhän se EK ole näyttänyt aika hyvän mallin, miten omia etuja ajetaan hinnalla millä hyvänsä. Ja tämä lakkohan on muuten laillinen, joten ihan turhaa nussutat taas.

Anonyymi kirjoitti...

Te halusitte liittokierroksen, te saitte liittokierroksen - ja riski niin sanotusti kapitalisoitui, joten kestäkää se niin kuin isänmaalliset miehet, älkääkä aina valittako, kun jotkut muutkin kuin pääoma pitää puoliaan.

Eero Tikka kirjoitti...

Minähän en ole EK:n jäsen, joten vähän väärä suunta. Mutta ilmeisesti te anonyymit hyväksytte näiden epäisänmaallisten lakkoilijoiden tämänpäiväiset autojen hajottamiset ja muut rikokset?

Anonyymi kirjoitti...

Älä nyt viitsi naurattaa, kokoomushan on EK:n käsinukke. Totta kai hyväksyn, ei sinne tarvitse mennä rikkuroimaan ja ajamaan autolla ihmisten päälle.

Nils-Aslak kirjoitti...

Minä hyväksyn nimelläni ahtaajien toiminnan.Muutenhan seurauksena olisi anarkia: Kenet tahansa voisi kantaa niskasta ja persiestä ulos työpaikaltaan ja hypätä tilalle. Ei yritysmaailmassakaan pienyrittäjä voi aloittaa toimintaansa naapurin peltihallissa.

Anonyymi kirjoitti...

Ja sehän se vasta isänmaallista on, että ulkoistetaan kaikki ns. avainalatkin ulkomaisille omistajille, ai että, oikein patriotismi huipussaan...

Janne Pihlaja kirjoitti...

Voi jeesus oikeesti mitä kommentteja. -.- Isänmaallista on hajottaa paikkoja ja pistää koko maa polvilleen tekemättä töitä. Ja duunarithan ne firmat omistaa.