Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

31.12.2009

Vuosi 2009

Toiminnot: 


Tehdäänpä yhteenvetoa kuluneesta vuodesta.


Vuoden alussa asuin vielä Jyväskylässä ja odottelin YTM-todistuksen pääsemistä byrokratian rattaista. Tulihan se sitten sieltä ja yliopisto jäi taakse. Olihan opiskelijaelämässä puolensa, mutta en voi väittää että olisi ikävä takaisin. Monia ihmisiä Jyväskylästä näkisin toki mielelläni useammin.


Valmistuttuani (ja toki jo ennen sitä) oli aika etsiä jotain järkevää tekemistä. Tiedä sitten oliko syynä taloustilanne vai ”oman” ammatin selkeytymättömyys, mutta työtä ei heti löytynyt. Päädyin tässä yhteydessä asumaan Hämeenlinnaan puoleksi vuodeksi.


Vuoden alussa olin luopunut kaikista luottamustehtävistäni ja tarkoituksenani oli pitäytyä jonkin aikaa järjestötoiminnan ulkopuolella. Tosin kuitenkin kävi ja päädyin töihin Kokoomusopiskelijoille. Siinä meni sitten talvi, kevät ja kesä mukavasti. Tehtiin hyvä eurovaalikampanja ja tulihan siinä samalla vähän kierrettyä. Luin tänä aikana paljon, sillä työmatkoihin meni yli kolme tuntia päivässä, siinä ehtii lukea.


Kesällä sitten päädyin nykyiseen työhöni ja edessä oli muutto Helsinkiin. Kaikenlaista mielenkiintoista on sittemmin ehtinyt tapahtumaan, eikä vähiten yksityiselämässä. Parasta ovat tietenkin uudet ihmiset, joita nykyään jatkuvasti saa tavata.


Vuoden aikana tuli käytyä Virossa, Latviassa, Ruotsissa, Tanskassa, Ranskassa ja Portugalissa. Suomessakin tuli tutuksi moni uusi paikka. Harvassa olivat ne viikonloput, jotka eivät sisältäneet reissua jonnekin. Hotelliöitä en ole laskenut, mutta useita kymmeniä niitä joka tapauksessa tuli vietettyä. Opin myös käyttämään Helsingin julkista liikennettä ja myönnettävähän se on että se toimii.


Joitakin virheitäkin tuli vuoden aikana tehtyä. Niistä pitää vain ottaa opikseen ja välttää vastaavat tulevaisuudessa. Ensi vuonna tehdään sitten eri virheet kuin kuluneena vuonna.


Mitä sitten on odotettavissa vuodelle 2010? Oletettavasti joitakin muutoksia elämään on tiedossa jo alkuvuodesta, mutta niistä sitten enemmän kun ovat ajankohtaisia. Nykyinen työsopimukseni päättyy kesällä, joten jotakin on silläkin rintamalla tapahtuva. Ihan hirveästi tässä ei uskalla lähteä arvailemaan, mutta mielenkiintoinen vuosi on tulossa. Blogin käyttämisen hippien provosointiin voisi lopettaa, se oli hauskaa oman aikansa.


Oikein hyvää ja menestyksekästä vuotta 2010 kaikille blogini lukijoille ja erityisesti keskusteluihin osallistuneille, myös anonyymeille!

Ei kommentteja: