Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

16.2.2009

Otan osaa Venezuela!

Toiminnot: 

Hugo Chávez onnistui tällä kertaa ostamaan valtion öljyrahoilla itselleen mieluisan tuloksen kansanäänestyksessä. Äänestystulos mahdollistaa käytännössä elinikäisen diktatuurin. Edellisellä kerralla yritys epäonnistui, mutta nyt tämä kommunisti ei jättänyt mitään sattuman varaan. Valtionyhtiöiden työntekijöiden osallistuminen kampanjaan työajalla ja muukin valtion rahan syytäminen propagandaan johti odotettuun tulokseen. Toivottavasti Chávezista kuitenkin päästään eroon ennen kuin maasta tulee uusi Pohjois-Korea!


Mitähän olisi tapahtunut, jos vastaavaa olisi yritetty Yhdysvalloissa?

4 kommenttia:

jt kirjoitti...

Buahhah, ¡Viva la Revolución!

Anonyymi kirjoitti...

Venezuela on mukavan kaukana ja Hugo on persoonana huvittavan yksinkertainen, mutta meillä on täällä ihan sama järjestelmä. Lähimmin tulee mieleen Kekkosen hommat ja EU:n perustuslain puskeminen demokratian rajoja hipoen.

Demokratia on aina moraalitonta. Missä on legitimiteetti? Voinko julistaa perheeni omaksi valtioksi ja alkaa käyttää väkivaltamonopolia katsomani yhteisen edun vuoksi? En voi, sillä mafia ei pidä kilpailusta.

Ainoa suoja demokratian ylilyöntejä vastaan olisi anarkokapitalistinen yhteiskunta, joka voisi toimia alustana kaikenlaisille yhteiskuntakokeiluille, kuten kommunismille tai konservatiivimaalle ilman vaaraa, että kokeilun osanottajat kokisivat itsensä uhreiksi, sillä utopiasta voisi poistua halutessaan.

Anonyymi kirjoitti...

Varmalta taholta kuultua: Kokoomuksen seuraava kampanja yllättää rehellisyydellään - "Hei, me puhutaan paskaa!"

Anonyymi kirjoitti...

Jättivätkös Eero Tikan suosimat, aatemaailmaltaan kokoomuslaiset, E-Amerikan johtajat tällaiset järjestämättä?

Muistakseeni Pinochet (kok) ei pahemmin äänestystä järjestänyt, vaan turvautui suoraan väkivaltaan ja vainoon saaden tukea Tikan suosimilta Yhdysvalloilta, CIA:lta sekä Thatcherilta.

Thatcher (kenties Tikan toivomalla tavalla?) ei edes halunnut tavata vastarintaliikkeen edustajia vieraillessaan Chilessä, vaan joi teet vain Auguston kanssa. Vierailun jälkeen kaikki mielenosoittajat pidätettiin.

Mitäs jos samaa kokeiltaisiin Venezuelassa?