Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

25.11.2008

Ei omena kauas puusta putoa?

Toiminnot: 
Tulipa tässä mieleen mummoni isälleni kohdistamat sanat jonkin ajan takaa:

"Miten sinä, työläisperheen poika, olet voinut antaa pojastasi kasvaa kokoomuslaisen?"

Vähän tiesi mummo siitä, että en ole veljessarjamme (4kpl) ainoa Kokoomuksen jäsen. Lisäksi nuorempi veljeni valittiin viikonloppuna Hämeenlinnan Kokoomusnuorten hallitukseen.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa mummo! ---<-@

Eero Tikka kirjoitti...

Eli oletko sitä mieltä, että jokaisen pitäisi periä poliittinen näkemyksensä vanhemmiltaan/isovanhemmiltaan, eikä tehdä omatoimisia vertailuja eri näkemysten suhteen?

Kyse ei ole ollenkaan siitä, ettenkö kunnioittaisi mummoni ja etenkin pappani taannoissta poliittista aktiivisuutta, vaikkakin se suuntautui aatteellisesti toiseen suuntaan kuin omani. En kuitenkaan järin paljon arvosta sitä, että mummoni ei kunnioita omaa valintaani, ainakin voisi tällaiset kommentit kohdistaa suoraan minulle!

Anonyymi kirjoitti...

En, vaan sitä, että mummollasi vaikuttaisi olevan realistinen näkemys, mitä kokoomuspolitiikka on ollut ja näillä näkymin tulee olemaan vielä pitkään. Valitettavasti.

(Ihan kuriositeettina mainittakoon, että oma mummoni on täysin samaa mieltä, vaikkei vasemmistolaisia voi sietääkään.)

Niin, ja jos "omatoimisista vertailuista" puhutaan, en ole tästä blogista löytänyt vielä yhtään kunnon omaperäistä linjausta, joka poikkeaisi esim. ilmeisesti oppi-isänäsi pitämäsi A. Vesalan turinoista...

Eero Tikka kirjoitti...

No johan vitsin murjaisit, A. Vesalako oppi-isäni...Antti on hieno mies kaikinpuolin ja arvostan todella korkealle hänen hengentuotteitaan, mutta olen kyllä kyseiseen kaveriin tutustunut sen verran korkealla iällä, että olen ehtinyt muodostaa sitä ennen jo melkoisen määrän mielipiteitä ihan omilla pienillä aivoillani.

Ja mitä noihin vertailuihin tulee, niin kyllä minä olen aikanaan (ja myös jatkuvasti nykyään) paljonkin vertaillut puolueita ja aatesuuntia noin yleensä. Eikä ole mitenkään kiveen kirjoitettua, ettenkö joiltain osin mieltäni radikaalistikin joskus muuttaisi. Vannomatta paras.

Ja mitä mummooni tulee, niin kyllä ne mielipiteet taitavat ihan puhtaasta herravihasta (ja kaunasta, koskaan ei tule unohtaa kaunaa) kummuta. Minäkin olen kieltämättä melkoinen herra, en varmaan ole koskaan käynyt köyhyysrajan toisella puolella, nimittäin sillä yläpuolella...

Anonyymi kirjoitti...

Ehkäpä vastaus löytyykin kiireestä. Kiireessä tunnetusti ei tule muuta kuin kusipäisiä kakaroita.

t. Herran vihaaja