Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

28.6.2008

Asiakas ei kiinnosta Alkoa

Toiminnot: 

Ei liene kenellekään yllätys, etten suvaitse Alkon monopolia alkuunkaan. En ala tässä sen enempää perustelemaan, totean vain, etten hyväksy mitään monopolille esitettyä perustetta. Luulin jo, että olen kyseiseen sosialistiseen monopoliin liittyen kuullut kaikki typeryydet, mutta olin karkeasti väärässä. Nyt ilmastofasistit ja muut ituhipit ovat yhdistäneet voimansa raittiusintoilijoiden ja muiden himoholhoajien kanssa. Alko siis luopuu kylmien juomien myynnistä ilmastonmuutosta ehkäistäkseen. Enpä ole tyhmempää kuullut aikoihin!


Minä ainakin haluan tarvittaessa hakea juomat mukaan kylmänä, jottei minun tarvitse varastoida oluita jääkaapissani saadakseni juoda ne mukavan viileinä. Harmi vain ettei Alkon tarvitse välittää pätkääkään asiakkaistaan, vaan monopoli voi lähteä mukaan tällaisiin käsittämättömiin vouhotuksiin. Alko pitää lakkauttaa heti ja vapauttaa alkoholin myynti sellaisille, jotka haluavat palvella asiakasta. Jos joku kauppa haluaa vapaassa kilpailussa profiloitua huoneenlämpöisen oluen myyjänä, niin mikäpä siinä, asiakkaat ratkaisevat. Ja olisihan se mukavaa, jos voisi ostaa pihvit ja viinit samasta paikasta, tuotteiden yhteensopivuuden tuntevalta myyjältä. Se olisi nykyaikaa!

4 kommenttia:

Antti Vesala kirjoitti...

Jos viittaukset Pahkasian ilmestymisen lakkaamiseen eivät olisi niin kuluneita, saattaisin käyttää tässä yhden sellaisen. Olen varma, että jo parinkymmenen vuoden kuluttua tämäkin kirkasotsaisuuden riemuvoitto on jossakin baarivisailussa lämmittelykierroksen totta vai tarua -kysymyksenä. Alko osallistui maailmanpelastustalkoisiin siirtymällä lämpimiin kaljoihin.

Anonyymi kirjoitti...

Ärrin murrin, Eero ei saa geigyä kylmänä. Voi hitsinhitsi.

Niinpä niin - kaikki, mikä ei palvele asiakkaan välitöntä etua, on "käsittämätöntä vouhotusta". Enpä ole tyhmempää kuullut aikoihin!

Eero Tikka kirjoitti...

Ja joillekin tuntuu kaikki mahdolliset ja mahdottomat rajoitukset olevan hienointa ikinä. Tuleepa mieleen lukioaikaisen opettajani yleinen kommentti tyhmille oppilaille: mutta meidän tulee kuitenkin ymmärtää vammaisia...

Anonyymi kirjoitti...

Ooh, mikä älykäs heitto! Näin vammaisten kanssa työskentelevänä ei voi muuta kuin taputtaa. Hienoa.