Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

12.7.2008

Pelastakaa genuiinit!

Toiminnot: 
Nykyisin yksilön ihmisarvo tuntuu eräissä piireissä riippuvan siitä, kuinka paljosta tarpeellisesta hän on valmis luopumaan ilmastonmuutoksen takia. Minä haluan toki ratsastaa trendien aallonharjalla, joten käytin hetken miettimällä, mistä olisin valmis luopumaan. Yksityisautoilusta tai ihmiselle luontaisesta lihansyönnistä kun en ole ikinä aikeissa luopua, oli keksittävä muuta. Lopulta muistin erään suunnattoman vääryyden, johon törmäsin joskus taannoin. Genuiinit, nuo luonnon tasapainon kannalta välttämättömät eläimet, ovat uhattuna. Tilanteeseen olisi parempi puuttua nopeasti, sillä eihän sitä tiedä, vaikka genuiinien tuhoutuminen johtaisi ilmastonmuutoksen pahenemisen kautta tsunameihin ja ufo-hyökkäyksiin. Siksi esitänkin, että koko Suomen kansantalous, poislukien kehitysyhteistyövarat ja tuulivoiman valtionavut, valjastetaan genuiinien suojelemiseen. Olen erittäin tosissani!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Zzzzzz...

Sofia kirjoitti...

Eero, meniks pelikaani turbiiniin?

Anonyymi kirjoitti...

Eerollahan tunnetusti lipsahtaa ajoittain herneet palkoineen nenuliin...mutta toisaalta se on aika suloistakin... ;)

Antti Vesala kirjoitti...

Lienee perustavanlaatuinen yhteiskuntatieteellinen fakta, että oikeistolaiset voivat kirjoittaa blogiinsa vaikka Ukko Nooan sanat, niin eiköpä anonyymiosastolta tule hernettä ja nenää.

Anonyymi kirjoitti...

Ei kaikille oikeistolaisille, mutta Tikka-Vesala-osaston jampoille tulee ihan varmasti palautetta. ;)

Niina kirjoitti...

oi, mutta kyllä mun sydän suli, kun katsoin noita kuvia, mutta siis täähän on ihan läppä eks vaan? ;)

Antti Vesala kirjoitti...

Ohhoh, olemme osasto. Harva pääsee moiseen asemaan. Omasta puolestani kiitän tästä.

Anonyymi kirjoitti...

Tänne sentään voi vielä vapaasti kommentoida...toisin kuin joidenkin blogeihin, vaikka niissä esiintyisi minkälaista tahansa "näppispaskaa". Tai ehkä juuri siksi ei?