Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

18.11.2007

Loistava SYL:n liittokokous!

Toiminnot: 
Nyt on aivan pakko ilmaista tyytyväisyyteni eilen ja tänään pidettyyn SYL:n liittokokoukseen. Puheenjohtajaksi valittiin loistava, innovatiivinen, osaava ja kaikki muutkin positiiviset ominaisuudet omaava Tuomas Telkkä. Toiseksi upein asia oli liittokokouksen hyväksymä aloite liiton liittymisestä OLL:n jäseneksi. Hallitukseenkin pääsi (ainakin) pari loistavaa yksilöä: Johanna Haapala(kok) ja Katri Nokela meiltä Jyväskylästä. Vastuullista toimintaa kaikin puolin!

Hauskaakin kokouksessa toki pidettiin. Hauskuus ei tokikaan ole näiden kokousten pääasia, vaan jokaisen osallistujan velvollisuus on selvittää ainakin tärkeimpiin asioihin liittyvät taustat. Poliittinen vaikuttaminen ihan oikeasti vaatii joskus -jos ei nyt sentään verta, hikeä ja kyyneleitä- ainakin puhelinlaskun kasvattamista. Kaikkiin asioihin ei kukaan voi perehtyä, mutta omaan ykkössektoriin keskittyminen tuo jo huomattavasti lisää vaikutusvaltaa. Muutamassa äänestyksessä olin toki itsekin aika pihalla, mutta en varmasti ollut mikään poikkeus.

En ole muutamaan yöhön juurikaan nukkunut, mutta jostain kumman syystä olen silti onnellinen. Tällä hetkellä saan tehdä juuri sitä mitä eniten rakastan, saan olla mukana poliittisessa toiminnassa, joka tähtää opiskelijan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tätä työtä olen halukas jatkamaan. Osa lukijoistani tietääkin jo, että olen ehdolla Kokoomusopiskelijoiden varapuheenjohtajaksi. En pyri tehtävään pelkästään vakavasti, pyrin siihen jopa pelottavan vahvan halun ajamana. Teemoistani kirjoitan lisää vielä ennen Tuhatkunnan liittokokousta, tutustukaa ihmeessä sitä ennen esitteeseeni.


1 kommentti:

Antti Vesala kirjoitti...

Terve.

Olisin kiinnostunut tietämään hieman tarkemmin tuosta OLL-aloitteesta. Millaista keskustelua käytiin, miten päätös syntyi jne. ja ketkä kannattivat, ketkä vastustivat. Aihe kun historiallisista syistä kiinnostaa.

Lisäksi toivotan vilpittömästi onnea varapuheenjohtajakisaan. Johtopaikoilla tarvitaan aina hyvää ja kirkasta porvarillista aatetta.