Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

25.11.2007

Liittokokouksen jälkeen

Toiminnot: 
Kokoomusopiskelijoiden liittokokous pidettiin siis tänä viikonloppuna Helsingissä. Puheenjohtajaksi valittiin loistava, rohkea ja sanavalmis Jenny Nyman Joensuusta. Varapuheenjohtajuus jäi itseltäni tällä kertaa saavuttamatta, mutta valituiksi tulleet Samuli Kauranne ja Sofia Vikman varmasti hoitavat hommansa moitteetta. Tappion analysoiminen on tässä vaiheessa vielä mahdotonta, mutta virheitä tehtiin etenkin neuvotteluissa muiden jäsenyhdistysten kanssa. Valehtelisin jos väittäisin että en ole erittäin pettynyt. Pahin pettymys ei toki ole vielä edes purkautunut.

Astuessani ulos junasta Jyväskylässä huomasin katsovani kaunista lumista kaupunkia. Silloin tajusin, että maailma ei ole romahtanut ja elämässä on paljon hyviä asioita. Miksi murehtia yhden elämän osa-alueen tappiota, kun muilla alueilla menee hyvin? Elämä on kokonaisuus!

Kiitokset kaikille niille, jotka tukivat pyrkimyksiäni, kannustivat ja uskoivat minuun loppuun asti. Tämän luottamuksen vuoksi päätin kuitenkin pyrkiä liittohallitukseen ja sinne myös tulin valituksi. Aion olla edistämässä täsmälleen samoja asioita, joita olisin varapuheenjohtajana ajanut.

Lopuksi kommentit myös Kokoomusnuorten puheenjohtajavalinnasta: Teppo Leinosen valinta on todella hieno asia! Sanat eivät riitä kuvaamaan sitä riemua jota tunsin, kun eilen illalla valinnasta kuulin. Onnittelut Tepolle ja kaikille valintaprosessiin jollakin tavalla sekaantuneille!

Ei kommentteja: