Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

31.8.2007

Jonakin kauniina päivänä huligaanien takana suljetaan vankilan ovi!

Toiminnot: 

Jälleen kerran joudumme uutisissa kuulemaan rikollisten hyökkäyksestä minkkitarhaan. Huligaanit vapauttivat 2500 minkkiä, eli kaikki tarhan eläimet. Voin vain kuvitella miltä tarhaajasta tuntuu, kun hänen täysin laillinen elinkeinonsa on tuhottu tai vähintäänkin vakavasti vaarannettu. Toivon todella, että jokainen iskuun osallistunut saadaan mahdollisimman pian kiinni ja vastuuseen törkeistä tekosistaan. Onneksi vankilat ovat sentään hyvin lukittuja ja aidattuja, joten kukaan ei voi tulla vapauttamaan tätä roskasakkia kunhan heidät vihdoin saadaan telkien taakse.


En voi ymmärtää turkistarhoihin iskijöitä, talonvaltaajia, kadunvaltaajia tai muitakaan huligaaneja, jotka katsovat olevansa niin paljon muita parempia, ettei heidän tarvitse noudattaa alkeellisimpiakaan lakeja. Itselleni ei tulisi mieleenikään lähteä kadulle mellastamaan jos en saa tahtoani heti läpi. Mitähän tämä roskasakki sanoisi, jos joku heihin kyllästyneenä ottaisi oikeuden omiin käsiin, aivan kuten hekin jatkuvasti tekevät. Voin vain kuvitella millainen itku alkaa kun joku kiireinen ihminen (esimerkiksi hälytysajoneuvo) rysähtää katua valtaavaan laumaan.


Olen jo pitkään ihmetellyt sitä, että vain terrorismilla ja muulla rikollisuudella tavoitteitaan ajavat nuoret näkyvät julkisuudessa. Pahinta tässä on se, että usein rikolliset toimintatavat yleistetään koko poliittisesti aktiiviseen osaan nuorisoa. Minä kannatan ehdottomasti perinteisiä ja tylsiä demokratian toimintatapoja, olivat ne kuinka hitaita tahansa. Ei tulisi mieleenikään räjäyttää verovirastoa, vaikka liian korkeita tuloveroja vastustankin.


Jos yhteiskunnassa päätökset tehtäisiin sen mukaan kuka saa eniten vahinkoa aikaan, niin kyllä taitaisi elämä olla perin kurjaa. Esimerkiksi turkistarhauksen suhteen tulee jokaisen ymmärtää, että kyseessä on laillinen ammatti (laillinen se on koska siinä ei ole mitään väärä!). Laillisena elinkeinona sen soisin myös pysyvän, vaikka enemmistö ihmisistä sitä alkaisikin vastustaa. Enemmistön diktatuuri ei ole sen mukavampi kuin vähemmistön. Jos haluaa tästä olla eri mieltä, niin joutuu tunnustautumaan elinkeinovapauden vankkumattomaksi viholliseksi. Jos ihminen haluaa turkin, on hänellä oltava siihen oikeus. Kun jokainen haluaa eläimiä kohdeltavan hyvin, on lainsäädännöllä varmistettava, että näin tapahtuu. Kokonaisen elinkeinon kieltäminen ei ole mikään ratkaisu. Turkis on vaate ja liha on ruokaa. Erityisen ikävää olisi, jos kieltoja saataisiin aikaan terrorismin keinoin.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos enemmistö kansasta turkistarhausta vastustaa ja mikäli kansanedustajat todellakin edustavat kansaa, en näe mitään estettä miksei turkistarhausta kiellettäisi.

Lailliseen elinkeinoon vetoaminen on tietysti legaali syy, mutta onhan orjakauppakin ollut aikoinaan laillinen elinkeino, kuten monet muutkin toiminnot joita nykypäivänä ei tulisi mieleenkään pitää laillisina.

Jos ihminen haluaa turkin, niin menköön metsästämään sen metsästä. Minun mielestäni turkin saamiseksi ei tarvita tehtaita, joissa eläimet eivät pysty toteuttamaan luonnollista käyttäytymistään.

Anonyymi kirjoitti...

Tuommoisten hippien ei tartte toteuttaa yhtään mitään!

Anonyymi kirjoitti...

Hipistä saa hyvän nahkatakin ja jos se on kärsinyt niin aina parempi!