Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

3.6.2010

Professorin mielestä vain kivoja lakeja tarvitsee noudattaa

Toiminnot: 
Akatemiaprofessori Martti Koskenniemen mukaan lakeja ei tarvitse noudattaa. Hän kehottaa ihmisiä piilottelemaan käännytyspäätöksen saaneita kellarissa ja käyttämään haulikkoa turvana. Tämä on täysin pöyristyttävää! 

Oikeusvaltiossa pitäisi käsittääkseni noudattaa lakeja ja panna toimeen oikeuden päätökset. Eikä virkamiesten tehtäviin kuulu rikoksiin yllyttäminen. Koskenniemi on väärässä myös vaatiessaan poliitikkoja tulkitsemaan lakeja. Tämä on oikeasti pelottavaa!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onhan se pelottavaa, kun joku pyytää ajattelemaan kriittisesti ja itsenäisesti. Se on Eero kaamean pelottavaa varsinkin sellaisille, jotka eivät siihen itse pysty. Ja "arvopuolueen" pitäisi kyllä tiedostaa, että laki ja moraali eivät aina kulje käsi kädessä.

Eero Tikka kirjoitti...

Ei hän pyydä ketään ajattelemaan kriittisesti tai itsenäisesti. Hän kehottaa poliisia rikkomaan lakia ja muita piilottelemaan haulikon kanssa maasta poistettavia.

Kerrotko anonyymi mitä kaikkia lakeja saan rikkoa itsenäisen ajattelun nimissä ja ampua poliisit haulikolla jos yrittävät estää lain rikkomisen?

Anonyymi kirjoitti...

Lähdit sitten taas kerran kärjistyksen tielle?

No jos sairas mummosi on karkoitettavana, niin minun puolestani saat rikkoa lakia.

Tällä sinun logiikallasihan esimerkiksi Yhdysvaltojen rotulait tai Etelä-Afrikan apartheid olisivat todennäköisesti vieläkin voimassa. On oikeastaan pöyristyttävää, että tutkinnon valtio-opista suorittanut kiihkoilee täällä aina kun asioita politisoidaan tai ylipäätään kyseenalaistettaan. Myös viranomaiset käyttävät valtaa ja ovat näin ollen poliittisia toimijoita.

Eero Tikka kirjoitti...

Vallan kolmijako. Sanooko mitään?

Minä en halua että poliisi on poliittinen toimija, vaan että se noudattaa oikeuden päätöksiä ja lakia.

Jos laki on huono se pitää muuttaa, mutta siihen saakutin sekuntiin asti sitä lakia on noudatettava.

Jos lain puolustaminen on kiihkoilua niin olkoon sitten niin. Sitä aion jatkaa vastaisuudessakin.

Anonyymi kirjoitti...

Ooh, soldier of law, puhtain asein korkeimman puolesta. Huh huh.

Sulle ei vissiin virkamiehen todellisuus ole kovinkaan tuttua. No ei se mitn. Tutustuisit edes historiaan, niin lakien, ihmisoikeuksien kuin politiikankin näkökulmasta.