Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

7.1.2010

EU tuhlaa veronmaksajien rahoja

Toiminnot: 

Eu pistää tunnetusti rahaa vähän kaikenlaiseen kikkailuun. Nyt puhutaan virkamiesten palkankorotuksista, mutta nehän ovat vain jäävuoren huippu rahan käytössä. Itseäni otti eilen aivan suunnattomasti päähän kun odottelin rautatientorilla linja-autoa ja koko odotusajan jouduin katselemaan mainosta joka kehotti ostamaan tulppaaneja. Eihän siinä, ehkä pitäisi kukkia ostaakin, mutta kun mainos on EU:n rahoittama. Meitä siis verotetaan, jotta meille voidaan mainostaa tulppaaneja. Ei kiesus sentään!


Sitäkin sopii muuten noitua, kun EU:n rahoilla mainostetaan että maidosta saa taikavoimaa. Olen aika monta litraa maitoa elämässäni juonut, enkä vieläkään osaa taikoa! Verorahat kyllä häviävät kuin taikaiskusta.


Toki nämä ovat pieniä asioita kaiken sen hyvän rinnalla mitä EU tuo, mutta yleisen hyväksyttävyyden takia tällaisen soisi loppuvan. Tietysti jos halutaan Soinille ja muille helppoheikeille antaa aseita, niin jatketaan ihmeessä...

4 kommenttia:

mietiskelijö kirjoitti...

Sinänsä on myös aika kömpelöä kysellä mitä EU tekee miedän rahoilla ja päätellä siitä onko EU hyvä asia.

Samaan tapaan voidaan Sanoa mitä Suomi -niminen valtio tekee minun verorahoillani. Pitäisikö Suomesta erota ja julistaa vaikkapa Lappi itsenäiseksi valtioksi? Ja mitä sitten Lappi tekee verorahoillemme....

Antti Vesala kirjoitti...

Minusta on aivan perusteltua kysyä, mitä valtio tekee verorahoilla ja päätellä siitä, onko valtio hyvä. Ei kai kukaan voi tosissaan kuvitella, että verorahoilla on jotenkin olemuksellisesti mahdotonta tehdä ei-hyviä tai turhia asioita. En väitä olevani oikeassa enkä eri mieltä olevien olevan väärässä.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä minusta muutama Tikan kirjoitus on ollut suorastaan maaginen...juo vaan maitoa ja stressaa tulppaanimainoksista, a vot!

Anonyymi kirjoitti...

On yhdentekevää mitä meidän rahoillamme tehdään, kun rahamme viedään meiltä väkisin.

Tuskimpa raiskatuksi tullutkaan ilahtuisi siitä, että raiskaaja jättää hänelle ruusun.