Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

17.12.2009

Demokratiaa halveksuvat terroristit iskivät eduskuntaan

Toiminnot: 
Jotkut hipit päättivät tänään häiritä eduskunnan toimintaa levittelemällä banderollejaan istuntosalissa. En voi ymmärtää hippien mielenliikkeitä. Taitavat pitää itseään kaikkia muita parempina kun katsovat voivansa riehua demokratian kehdossa. Tai sitten olivat liian köyhiä lähteäkseen Köpikseen hulinoimaan ja rellestämään, mutta jotain oli pakko tehdä.

Harmi että ainakin Yle näytti tempauksen, ei tälle roskasakille pidä antaa julkisuutta. Ainakaan heidän viestiään ei tule toistaa. Tämä porukka kun kuvittelee että se joka huutaa koviten on oikeutettu saamaan tahtonsa läpi.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:O)


Tikan blogipostaukset ovat näköjään tällä päivämäärällä saavuttaneet sen kunnioitettavan tason, jossa hän alkaa parodioimaan itseään. Way to go! PANDEROLLIT SALKOON! NYT RILLATAAN!!


Sen verran tuli kuitenkin vielä mieleen, että jos olet kerran sitä mieltä, ettei mielenosoittajille pidä antaa näkyvyyttä, niin miksi itse annat sitä sitten kirjoittamalla tällaisen provosoituneen blogikirjoituksen?

Anonyymi kirjoitti...

Joopa joo, että köyhät kyykkyyn taas...luokkaviha patoutuu, vaaleissa nähdään!

Ja senkin kakkapylly, mielenosoittaminen kuuluu demokratiaan, vaikka se ei kokoomusfilistereiden kravatti-liituraitapuku-samsonite-salkku-nokia-communicator-linjalle mahtuisikaan.

Eero Tikka kirjoitti...

Missäs minä olen vastustanut mielenosoittamista? Kyllä maailmaan ääntä mahtuu, mutta kuinka paljon huutamisen tulee vaikuttaa, luuletteko että oikeasti heikoimmat silloin ovat minkään arvoisia jos päätöksiä tehdään sen mukaan kuka pitää eniten älämölöä.

En hyväksy riehumista eduskunnassa, en myöskään mitään muitakaan laittomia mielenosoituksia. Jos ei asiaansa saa esiin laillisin keinoin niin silloin kannattaa hetki miettiä. Riehuminen vaan taitaa olla nykyään muotia ja oikea asioihin perehtyminen ja eri näkökulmien huomioiminen out. Kunhan vaan saadaan kaikki heti, hinnasta viis.

Anonyymi kirjoitti...

Älä jätkä sekoile, kyllä asioihin muutkin perehtyvät kuin verorahoilla puolueen toimistossa loisivat virkailijat...ja ehkä juuri siksi päättävätkin herättää huomiota muuten kuin porvarien hyväksymin keinoin.

Eero Tikka kirjoitti...

Asioiden kovaan ääneen vaatiminen ei vain ole kovin rakentavaa toimintaa. Mitä jos se toinenkin puoli rupeaa vaatimaan? Aletaanko silloin sotimaan vai palataanko konventionaalisiin tapoihin tehdä politiikka?

Riehujilla on toki helppoa, kun ei tarvitse ottaa muita näkökulmia huomioon. Eikä lainsäädännöstäkään tarvitse niin välittää. Mikä perkele siinä on kun nostetaan oma perse kaikkien yhteisten sääntöjen yläpuolelle?

En tuosta loisimisesta tiedä, voihan toki olla että minunkin palkkaani menevät verorahat voisivat jossain olla paremmassa käytössä.

Anonyymi kirjoitti...

Ei siinä mitään perkeleitä ole. Kyse on vain siitä, että myös nämä banderollitempaukset, miekkarit yms. ovat täysin hyväksyttävä tapa nostaa esiin epäkohtia ynnä muita asioita, joihin lainsäätäjän (tai muun valtaakäyttävän tahon) halutaan kiinnittävän huomiota. Enkä oikein usko, että esim. juuri sikalatapausta olisi kunnolla noteerattu, jos olisi pitäydytty yksinomaan näissä sinun "konventionaalisissa tavoissa" tehdä politiikkaa.

Eero Tikka kirjoitti...

Saa mieltä osoittaa, mutta eduskunnan osalta se pitää tehdä pihalla. Se tässä on nyt pointti, joka teiltä anonyymeilta menee täysin ohi.

Anonyymi kirjoitti...

Ei mene. Pointti on juuri siinä, että kiltisti eduskunnan edessä nököttämisellä tuskin on paljoa vaikutusta, kun "konventionaalit" sulkeutuvat saleihinsa laput silmillään. Ei Eero demokratia ole ahdas tai hauras, etteikö siihen voisi kuulua banderollitempauksiakin ilman tuollaista itkuraivarointia demokratian halveksumisesta.