Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

3.7.2009

Luen mielelläni Hämeen Sanomia. Tässä syy

Toiminnot: 

Heti alkuun pyydän anteeksi idioottimaista otsikkoa, mutta tuohon tyylin kaikki tunnutaan nykyään otsikoitavan.


Muistan kun vielä vuosi sitten tilasin hesaria ja joka aamu sai taistella verenpaineen nousua vastaan, kun toinen toistaan ”puhdasoppisemmat” tekstit vyöryivät sivuilta silmille. Vaikka nykyajan pakkosyötetyt trendit kuten ilmastouskonto tunkevat valitettavasti jo Hämeen Sanomienkin sivuille, välillä annetaan hyvin tilaa myös omilla aivoillaan ajatteleville. Myös toimittajille.


Tänään pääkirjoitussivulla alanurkka-osiossa oli Jorma Virtasen mainio kirjoitus otsikolla ”onneksi on mökki Virossa”. Kirjoituksessaan Virtanen arvostelee Suomessa leviävää syyllistämisen ja kurjistamisen kulttuuria. Mökillä ei suurin surminkaan saisi viettää normaalia elämää, vaan pitäisi elää alkeellisissa oloissa, ettei vain mitään päästöjä syntyisi.


”Onneksi mökki on Virossa. Se lämpiää vuoden jokaisena päivänä kesäpäiviä lukuun ottamatta Narvan voimalaitosten palavasta kivestä tuottamalla sähköllä. Satelliitti-tv, dvd-soitin, laajakaista, pelikonsoli, jääkaappi, pakastin, pesukone ja sisävessa ovat itsestään selvyyksiä.


---


Virossa ei syyllistetä, jos haluaa elää normaalia hyvää elämää.”


Laittamattomasti sanottu!


Kirjoituksensa lopussa Virtanen vielä pilkkaa suomalaisten typerää halua olla mallioppilas ilmastoasioissa samaan aikaan kun Kiina ei tee mitään. Tämä hyttysen surinaan verrattava puuhastelu kuitenkin on äärimmäisen vaarallista meidän kaikkien vauraudelle ja vain siitä syntyvälle hyvinvoinnille!


10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä oksettavinta Tikkaa pitkiin aikoihin.

Eero Tikka kirjoitti...

Mene hyvä ihminen lääkäriin (en nyt ota tarkemmin kantaa minkä alan hoitoa suosittelen) jos eriävät mielipiteet iljettävät...

Anonyymi kirjoitti...

Ei eriävät mielipiteet okseta, päinvastoin, huonosti perustellut sen sijaan kyllä.

Eero Tikka kirjoitti...

Voitko perustella tarkemmin? Ja mielellään ilman mitään ruumiineritteitä tällä kertaa...

Anonyymi kirjoitti...

Kärjistät tolkuttomasti. Miksi Suomen pitäisi ottaa Kiinasta mallia? Miksi pitäisi tuhlata noin älyttömästi? Millä perusteella energiansäästäminen olisi vaarallista "meidän kaikkien vauraudelle"? Millä perusteella hyvinvointia syntyy vain holtittomasta kuluttamisesta? Miten niin tuo kuvaamasi on "normaalia" elämää?

vieras kirjoitti...

En hyväksy punavihreää kulutuskritiikkiä. Jos on hankkinut rahat itse rehellisesti omalla työllään niin saa käyttää rahansa niin kuin haluaa.

Vihreät nimenomaan ovat modernin länsimaisen sivilisaation vastustajia. Vihreät ja ympäristöjärjestöt saattavat olla Neuvostoliiton ja DDR:n keksintö jonka tarkoitus tuhota länsimaiden talous sisältäpäin. Neuvostoliiton oma propaganda väitti että sosialistinen järjestelmä ei aiheuta ympäristöongelmia. Siksi esim. semmoinen sekopää kuten Pentti Linkola vieläkin ihailee natsi-Saksan lisäksi Neuvosoliittoa. Natsi-Saksa keksi luonnonsuojeluaatten jonka vihreät ja järjestöt omaksuivat. Vieläkään ei ympäristöaktivisteja käy Venäjällä riehumassa kun heille on vanhasta muistista jäänyt päähän se luulo että sosialistinen järjestelmä ei aiheuta ympäristöongelmia, vaikka Neuvostoliitto lakkautettiin. Kun Neuvostoliitto lakkautettiin, monet stalinistit liittyivät uuteen liittoon eri vihreisiin.

En jaksa länsimaista itseinhoa ja valkoisen miehen taakkaa. Se saa toimimaan naivisti ja sitä voi muiden maanosien valtiot käyttää härskisti hyväksi. Ympäristöpolitiikassa tarvitaan realismia joka perustuu fysiikkaan, kemiaan ja biokemiaan ja joka ottaa huomioon työllisyysnäkökohdat. Kaikki luonnonsuojelupäätökset pitää tehdä tietellisin perustein eli lajien harvinaisuuden perusteella eikä poliittisin perustein eikä mutu-tuntumalla.

Anonyymi kirjoitti...

Älä Tikka höpötä! Natsi- ja NL-kortin heittäminen täytyy olla vitsi...onhan se, onhan? Jos sinun tietosi ovat oikeasti tuolla tasolla, niin ei hyvää päivää. Tutustuhan historiaan vähän tarkemmin. Ja tuskin kukaan stallarikaan ajatteli noin ideologisesti. Jos Tikan taso on nyky-kokoomuksen taso, niin minua ihan oikeasti hirvittää. Surullista. Akateemisesti koulutetulta odotin parempaa.

Tai sitten Tikka on kirjoittanut edellisen aika kovassa kännissä.

Eero Tikka kirjoitti...

EI sitten todellakaan ollut minun näppäimistöstäni tuo edellinen "vieraan" kommentti! En ole KOSKAAN kommentoinut blogeja nimettömänä, enkä sitä ainakaan omassani aio aloittaa!

Toivon ettei tuon tason kommentteja tulisi kovin paljon enempää!

Anonyymi kirjoitti...

Ok, anteeksi. Tuo kommenttini ei siis koske bloginpitäjää.

Anonyymi kirjoitti...

Eero saanu hyviä trolleja blogiinsa :)