Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

8.4.2009

Mikael Lilius

Toiminnot: 

Reino Summanen kirjoittaa hyvin Verkkouutisten blogissaan (lue koko teksti täältä):


”Mediassa on laskeskeltu, kuinka monta sairaanhoitajaa tai muuta raskaan työn raatajaa Liliuksen yli kolmen miljoonan euron vuosituloilla palkattaisiin, ja päädytty sataan tai useampaankin palkkakuopassa olevaan kansalaiseen.


Tällainen laskenta antaa tyhmän kuvan sekä mediasta että sen kuluttajista. Miksei uutisoida, että Liliuksen vuoden 2008 tuloistaan maksamilla veroilla on palkattu 50 sairaanhoitajaa, lastentarhaopettajaa, poliisia tai muuta tarpeelliseksi katsottavaa julkisen sektorin työntekijää! Se ainakin olisi totta.


---


Liliuksen palkkioita jaksetaan märehtiä, mutta joka viikko puolet täysi-ikäisistä kansalaista kalastelee samansuuruista, mutta verotonta lottopottia. Laillistettuun ryöstöön osallistuvia lottoajia ei kuitenkaan leimata ahneiksi omanedun tavoittelijoiksi, vaikka useimmat heistä pitävätkin voittonsa kokonaan itsellään. Oikeus ja kohtuus olisi, että lottovoittoja paheksuttaisiin samalla mitalla kuin johtajien palkkioitakin.”


Voiko tätä enää paremmin sanoa. Uutiset ovat nykyään silkkaa kärsimystä, sillä kateus ja kauna ovat niin korostuneesti esillä. Yrityksillä on oikeus maksaa miten suuria palkkoja tahansa, mitä se kenellekään kuuluu. En koskaan ostaisi valtionyhtiön osakkeita, sillä kateelliset idiootit saavat aikaan hyvien johtajien potkuja ja muuta liiketoimintaa haittaavaa. Yrityksen tehtävä on tuottaa omistajilleen voittoa, piste.


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joopa joo, Lilius on ihan fantastinen johtaja, suorastaan ajatusten Tonava. Get a grip Tikka. Tutustu Fortumin taustoihin ja tilanteeseen vähän tarkemmin.

Eero Tikka kirjoitti...

Arvon anonyymi voi ihan itse kertoa nuo tärkeät seikat!

Pekka kirjoitti...

No, mutta vähänpä on Fortumin EpäIsänmaallisia toimia (itäsuhteita) tutkittu, kuitenkaan mitenkään puolustelematta niitä jotka ovat Liliuksen päätä vaatimassa vadille. Hänellä on palkkioihinsa oikeus. Piste.

Anonyymi kirjoitti...

Tikka, tämäkö on arvopuolueen linja? Mikään ei saa häiritä liiketoimintaa? Monopoliasemalla pitää lypsää niin paljon kuin ehtii? Hienoa. Kysymysmerkki.

Eero Tikka kirjoitti...

En minä puolueen linjasta ole vastuussa. Enkä sinänsä kannata Fortumia. En yleensäkään käytä valtion osinkaan omistamien yritysten palveluita.

Anonyymi kirjoitti...

Minä taas käytän niin paljon kuin pystyn, koska en luota tippaakaan ahneisiin kapitalisteihin. Ja jos en pysty, niin käytän hajautetusti pienten tai keskisuurten yritysten palveluita.

Tosin Fortumhan ei ole puhdas vapaassa kilpailussa toimiva yritys. Enkä oikein usko, että Liliuksen toiminta on ollut näin hohdokasta.

jt kirjoitti...

"Uutiset ovat nykyään silkkaa kärsimystä, sillä kateus ja kauna ovat niin korostuneesti esillä."

Ja ehdottomasti myös AHNEUS.