Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

27.3.2009

Ei näin, ei todellakaan näin!

Toiminnot: 

Kyllä nykyään saa päivittäin pohtia omaa mielenterveyttään uutisia lukiessaan, sillä niin uskomattomia juttuja tapahtuu. Tässä pari esimerkkiä:


1) Opetusministeriö julkaisi nuorisojärjestöjen valtionavut. Sinänsä toki hieno asia, sitä en lähde kieltämään. Mutta jos aseistakieltäytyjäliitto saa enemmän rahaa kuin varusmiesliitto, niin metsässä ollaan ja pahasti! Mielestäni aseistakieltäytyjäliiton ei tulisi saada yhtä ainutta senttiä veronmaksajilta riistettyä rahaa!


2) Presidentti Tarja Halonen päätti armahtaa siviilipalvelusrikoksesta tuomitun vangin. Jos minä saisin päättää, niin tuomiot näille tyypeille olisivat ainakin kaksinkertaiset, tietenkin ilman mitään armahdusmahdollisuutta. Ei tällainen pelleily ainakaan Suomen etujen mukaista ole, mutta ilmeisesti presidentin ei siitä tarvitse välittää.


3) Eikä tuo Halla-ahon syytekään kovin positiivinen asia ole, vaikka ei mikään suuri yllätys olekaan.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi kuitenkin kokoomusnuoret saavat rapiat kuussataatonnia. Miksi niin paljon? Miksi esim. vihreät nuoret saavat vain 65 000? Mihin kokoomusnuorten rahat menevät?

Mitä negatiivista näet epäillyn kansanryhmää vastaan kiihottavan henkilön syytteessä? "Avoin keskustelu" maahanmuutosta on mielestäni jotain muuta, kuin 70-luku -henkiset maalaisliittolais mielipiteet neekereistä.

Eero Tikka kirjoitti...

Kokoomuksen nuorten liiton rahankäytöstä voit kysellä kyseisen liiton toimijoilta, itse olen nuortenliiton jäsen ollut viimeksi vuonna 2003, joten vaikea sanoa.

En nyt jaksa penkoa rahanjaon kriteereitä, mutta eiköhän jäsenmäärällä ja toiminnan laajuudella jotakin tekemistä asian kanssa ole.

Ja mitä Halla-ahoon tulee, en näe mitään syytä syytteelle. Olen kyllä teksteihin tutustunut. Minulla ei sinänsä ole mitään syytä ruveta Halla-ahoa puolustelemaan, mutta kyllä tässä hän on se joka vääryyttä kärsii jatkuvasti! Suosittelen kyllä tutustumaan kyseisiin teksteihin ihan ajan kanssa, unohtaen kuvitelmat siitä, että maahanmuutosta kriittisesti ja kärjekkäästi kirjoittaminen olisi jotain mystistä "neekerivihaa". On eri asia puhua maahanmuutosta kuin maahanmuuttajista!(käytin n-sanaa vain, koska sinä arvon anonyymi käytit sitä ensin)

Anonyymi kirjoitti...

Mur mur, Eero pistää taas pahikset ojennukseen! Ei täällä voi olla miten vaan, pitää tykätä kodista, uskonnosta ja isänmaasta.

Ryhdikästä yhteislaulua kolmannella, yks, kaks, kolme:

"Jumala ompi linnamme
ja vahva turva aivan,
on miekkamme ja kilpemme
ajalla vaaran, vaivan.
Se vanha vainooja,
kavala, kauhea,
on kiivas, kiukkuinen
ja julma, hirmuinen.
Vain Herra hänet voittaa."

Anonyymi kirjoitti...

En ymmärrä mitä ihmettä tuo veisuu tähän liittyy. Olen Eero Tikan kanssa täysin samaa mieltä siitä, että aseistakieltäytyjäliitto ei ansaitse penniäkään ja varsinkaan enempää kuin varusmiesliitto. Sehän sotii kaikkea logiikkaa vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tutustu Suomen historiaan, niin ymmärrät.

Anonyymi kirjoitti...

Mun mielestä kaikkea logiikkaa ja maalaisjärkeä vastaan sotii se, että Suomihan taitaa olla Kreikan ohella ainoa Eu-maa, jossa vielä on tämä aikansa elänyt reserviarmeija, vai miksi sitä nyt sanotaankaan.

Reservissä kymmeniä vuosia maleksineet solttupojat tuskin olisivat kovinkaan tehokkaita sodan syttyessä, joten en voi käsittää, miksi Suomessa täytyy edelleen pitää kiinni tästä iänikuisesta armeijaperinteestä.

Palkka-armeija on nykypäivää. Mikäli reserviarmeija haluttaisiin pitää ajantasalle päivitettynä koko ajan, se vaatisi valtavia summia rahaa valtiolta.

Luulisi vapaaehtoisen palkka-armeijan ennemmin juuri edustavan kokoomuslaista ajattelumaailmaa, kuin kollektiivinen valtiollinen varusmiespalvelus, jossa asevelvollisten poissaolo työelämästä maksaa vuodessa jopa miljardi euroa.

- a privatium