Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

25.1.2009

Loistavia eurovaaliehdokkaita

Toiminnot: 

Kokoomus nimesi eilen ensimmäiset 10 eurovaaliehdokastaan. Kaikki nimetyt ovat toki paikan saadessaan erinomaisia Euroopan parlamentin jäseniä. Kolme ehdokasta nousee kuitenkin omassa arvostuksessani yli muiden.


Heikki Autto (s. 1984) on noussut raketin lailla jopa valtakunnalliseen tietoisuuteen Rovaniemen kaupunginvaltuuston puheenjohtajana. Heikki on erittäin mukava ihminen, joka taatusti tulee menestymään myös eurooppalaisen politiikan huipulla. Suosittelen lämpimästi, että lähetämme Heikin Brysseliin, vaikka kyllä Heikkiä Suomessakin tarvitaan.


Risto E.J. Penttilä (s. 1959) haluaa lähteä Eurooppaan puolustamaan ja parantamaan markkinataloutta. Hieno tavoite, sillä kuten kaikki olemme huomanneet, nousee sosialismin ruma peikko voimakkaasti esiin taloudellisesti huonoina aikoina. Penttilä on jo pitkään käynyt leppymätöntä sotaa kapitalismin puolesta. Pyöritti aikanaan nuorsuomalaista puoluetta, joka oli aika mielenkiintoinen porukka.


Sofia Vikman (s. 1983) on uskomattoman määrätietoinen nuori nainen Tampereelta. Sofia on kokoomusopiskelijoiden varapuheenjohtaja, joten olen päässyt tekemään hänen kanssaan monipuolista yhteistyötä. Sofia uskaltaa sanoa vaikeitakin asioita suoraan. Minun ei juurikaan tarvinnut miettiä vastausta, kun Sofia jokin aika sitten pyysi minua mukaan kampanjaansa. Kyllä Brysseliin pitää yksi kokoomusopiskelija saada!


2 kommenttia:

skh79 kirjoitti...

Suosittelen myös Riikka Railimoa! Erittäin pätevä ja mukava persoona, kampanjaa vetämässä Riitta Uosukainen! Karjalasta kajahtaa! :D

Anonyymi kirjoitti...

Vastaapas nyt Tikka kerrankin omin sanoin, että mitä erityisen rumaa (tai rikollista) tuossa väitetyssä sosialismissa on. Thank you in advance.