Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

14.11.2008

Vähiin käy ennen kuin lopuu

Toiminnot: 
Olen viime päivät yrittänyt epätoivoisesti suorittaa viimeistä yhteiskuntatieteiden maisterin-tutkinnosta puuttuvaa kirjapakettia nimeltään poliittinen ajattelu ja sen tutkimus. Ei olisi pitänyt jättää 500 vuotta vanhaa poliittista teoriaa käsitteleviä kirjoja tutkinnon viimeisiksi, sillä aihe ei liiemmin tässä vaiheessa opintoja enää kiinnosta.

Machiavellin suhteesta ruhtinasvaltaan ja republikanismiin vielä jaksaa kirjoittaa, mutta vastauskonpuhdistuksen vaikutus valtion kehitykseen menee jo vähän yli. Nämä ovat jo lähes valmiita, mutta viimeinen joka kulkee otsikolla Quentin Skinnerin erityislaatuisuus poliittisen ajattelun tutkijana tullee tuottamaan edellisiäkin kovempaa tuskaa. Asiaa ei lainkaan helpota se, etten ole vieläkään saanut vaadittavaa kirjaa käsiini. Sehän se olisi jotain, jos tutkinnon saaminen viivästyisi sen takia, etten saa lainattua tenttikirjaa!

Mutta nämä taitavat lopulta olla aika positiivisia ongelmia kuitenkin. Valmistuminen kun on vain siitä kiinni, että jaksaa hakata näppäimistöä vajaan kymmenen sivun verran. Pahempi ongelma on edessä työnhaun suhteen. Koska olen työskennellyt ”hanttihommissa” kesät, minulla ei ole suoraa linkkiä koulutusta vastaavaa työtä heti valmistumisen jälkeen tarjoaviin tahoihin. Sekään ei varmaan asiaa auta, etten vieläkään tiedä mikä minusta tulee isona. Asioilla on kuitenkin tapana ratketa, kunhan on valmis tekemään jotain asioiden tilan parantamiseksi.

Näitä aiheita ehdin kuitenkin miettiä enemmän ensi viikolla. Sitä ennen on kuitenkin edessä Kokoomusopiskelijoiden liittokokous Joensuussa. En ole tyrkyllä mihinkään, eikä minulla ole käytössäni edes valtakirjaa, joten edessä ei ole kovin ryppyotsainen reissu. On muuten melko varmasti allekirjoittaneen viimeinen liittokokous.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Eero,

Oikotieto.fi on uutisvahti-sivusto, jolla on jatkuvasti päivittyviä linkkejä sekä uutisiin että ajankohtaisia tapahtumia kommentoiviin blogeihin.

Haluaisitko sinä saada Oikotieto.fi -sivulle linkin omaan blogiisi?

Se onnistuu, jos sinä sijoitat oman blogisi etusivulle linkin Oikotieto.fi -sivustolle (ja ilmoitat minulle siitä).

Niin kuin varmaan tiedät, tällainen linkinvaihto tuo lisää kävijöitä ja nostaa kummankin sivuston arvoa hakumoottoreiden silmissä.

Mallina linkistä sivustollesi laitoin väliaikaisen linkin blogiisi. Näet linkin, mikäli sinun viimeisin kommenttisi on riittävän tuore, sillä linkit ovat listassa uusimman artikkelin aikaleiman mukaisessa järjestyksessä.

Parhain terveisin
Esko Särkkälä

esko@oikotieto.fi