Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

30.10.2008

Valmis gradu

Toiminnot: 
Joskus on aika raahata vastaan pyristelevä gradu pölkylle ja lopettaa se. Jotain tämän tapaista luki erään professorimme laatimissa graduohjeissa. Tämän päätöksen aika oli omalta osaltani tänään. Pituutta gradulle tuli 60 sivua, mikä ei vielä ole kovin paljoa, mutta kuitenkin riittävästi. Arvosana on minulle pelkkä kuriositeetti, kunhan tutkielma hyväksytään. Otsikoksi tuli lopulta Autobiografia poliittisen taidon näyttämönä. Ei kovin innovatiivinen, mutta selvisin sentään ilman monipolvisia alaotsikoita.

Saa nähdä kuinka vaikeaa gradun virallinen palauttaminen on, mutta ainakin ohjeistus on tehty mahdollisimman epäselväksi. Onneksi viralliseen jättöpäivään on vielä reilu viikko, sen luulisi riittävän asioiden selvittämiseen. Gradun tarkastusaika on neljä viikkoa, jona aikana aion saada viimeiset kolme valtio-opin esseetä kasattua. Arvata saattaa, että en suhtaudu näihin esseisiin alkuunkaan kunnianhimoisesti. Pääasia on, että pääsen pitämään maisterijuhlat!

1 kommentti:

jt kirjoitti...

Onnittelut täältä vasemmalta! :)

Kyllähän se niin tosiaan on, että sitä voisi kirjoittaa ja mutustella vaikka miten pitkään, mutta jossain vaiheessa on vain pakko pistää se viimeinen piste.

Itse muistan palauttaneeni 2 paperiversiota ja PDF:n abstrakteineen amanuenssille, mitenköhän lienee nykyään? Ja toki huomasin vielä "viimeisen" tulostuskeikan jälkeen muutamia mielestäni kriittisiä kökköilyjä...uusiksihan se tulostelu sitten tietysti meni. Ja hitaalla mustesuihkulla homma kesti kaaauuaaaan.