Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

17.10.2008

Perjantain media-helmet

Toiminnot: 
”Mutta vaalipäivänä monelle Perussuomalaisten kannattajille saattaa tulla yllätyksenä, että se Soini itse onkin ehdokkaana vain Espoossa.”


MTV3:n politiikan toimituksen esimies Timo Haapala ampuu melko pahasti ohi yllä olevalla kommentillaan. Vaikka Perussuomalaiset eivät mikään erityinen sivistyspuolue olekaan, niin eivät sen äänestäjät kai ihan noin tyhmiä ole. Tietenkin suuri osa puolueen kannatuksesta pohjaa Soinin karismaan, mutta kyllä puolueen toiminta on selvästi kasvanut eri puolilla Suomea. En voi väittää, että minua paljonkaan surettaa, jos demarit menettävät kannattajia Soinin porukalle, päinvastoin.

”Ei ole relevanttia, onko teko laillinen vai laiton, kunhan se on perusteltu”

Näin linjaa hesarin tuoreessa Nyt-liitteessä Akuliina Saarikoski. Minulle on aivan täysin yhdentekevää, mikä on kenenkin sukupuolinen suuntautuminen. Vapaaehtoiset aikuiset tehkööt keskenään mitä tahansa, eikä kenelläkään ole siihen nokan koputtamista! Oman käden oikeus ja kuoleman vaatiminen heterokulttuurille ovat asioita, jotka toimivat suvaitsevaisuutta vastaan. Rikollisuutta ei pidä hyväksyä, oli rikollisen seksuaalinen tai poliittinen suuntautuminen mikä tahansa, se on tasa-arvoa! Niin ja itsehän olen perinteitä kunnioittava hetero.


”Väyrynen on Venäjän-pelossaan menneisyyden vanki yhtä paljon kuin Tuomioja Amerikan-vastaisuudessaan. Tuskin kumpikaan on valmis luopumaan silmälaseistaan – niitä on turvallisempi kantaa kuin antautua leikkaukseen neuvostokaihin poistamiseksi.”


Näin kauniita sanoja löytää uusimman Suomen Kuvalehden pääkirjoituksessa. Onneksi aika ajaa väistämättä näiden herrojen edustaman ajattelun ohi.

1 kommentti:

jt kirjoitti...

Enpäs toisaalta tiedä, miten hyvä vaihtoehto Väyrysen tai Tuomiojan linjoille on tämä eräänlainen post-suomettumisen syndrooma, johon suuri osa esim. kokoomuksesta tuntuu sairastuneen... ;)