Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

2.10.2007

Voiko näinkin käydä?

Toiminnot: 
Olin eilen ilmestyskirjan mittasuhteisiin ulottuvan raivon partaalla, kun postiluukustani putosi ajoneuvohallintokeskuksen kirje. Kuoressa mainittiin sen sisältävän ajoneuvoverolipun. Aluksi arvelin AKE:n ottaneen käyttöön samat keinot kuin tv-maksuhallinto, eli lähetellään kirjeitä ja toivotaan että joku maksaa. En kuitenkaan enää vuoteen ole autoa omistanut, joten päätin, että jos kuoressa on jokin vähänkin laskua muistuttava niin verottaja saa kyllä kuulla kunniansa. Tässä maassa verotus on muutenkin aivan törkeällä tasolla, eli ei tässä enää aiheettomia veroja aleta maksamaan. Ajoneuvovero on muutenkin sieltä käsittämättömimmästä päästä.

Kirje oli kuitenkin ilmoitus ajoneuvoveron palautuksesta. Verottajalta voi siis joskus saada jotakin takaisinkin. Palautuksessa tosin kesti vuoden verran, joten olin koko asian jo unohtanut. Korostakaan ei tältä ajalta ole puhetakaan. Taidan jatkossa maksaa verot samaan tapaan kerran vuodessa.

_____________________________________________________________________

Blogin kirjoituksia on kommentoitu anonymiteetin suojista sekä hyvällä että huonolla maulla. Jos asiattomuuksia vielä näkyy, niin estän rekisteröitymättömien kommentointimahdollisuuden.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Missä niitä asiattomuuksia on?