Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

17.9.2007

Paistinpannu

Toiminnot: 
Monien asioiden arvon ja merkityksen huomaa vasta kun ne menettää. Yksi tällainen on viime päivien kokemuksella tuiki tavallinen paistinpannu. Vanha paistinpannuni hajosi jokin aika sitten, enkä ole vielä laiskuuttani jaksanut lähteä sellaista keskustasta asti hakemaan. Naapurissa sijaitsevassa K-supermarketissa toki olisi kaupan vallan erinomaisen hieno pannu, mutta hintaakin on reilut 40 euroa, taidan kuitenkin etsiä vähän edullisempaa. Jälleen nähdään, miten pienen laiskuuden paikkaamiseen joutuu näkemään paljon enemmän vaivaa kuin mitä homman suorittamiseen pois päiväjärjestyksestä tarvitsisi. On uskomattoman vaikeata suunnitella parin seuraavan päivän ruokalistaa sellaisista aineista, joiden valmistaminen sujuu ilman paistinpannua. Kaikenlaisia mikroruokia on toki paljon, mutta mieluummin jättäisin niiden syömisen muille.

Jos joku osaa kertoa hyvän paikan paistinpannuostoksille (ja mahdollisesti joku hieno kattilakin olisi ostoslistalla), niin olisin tyytyväinen vinkistä!

1 kommentti:

Joonatan Virtanen kirjoitti...

40€ paistinpannuja marketissa! Pyhä jysäys, luulin että hintataso on tuo vasta tyyliin Hackmanin putiikeissa. Lähin on Kuokkalanpellon takana Viherlandiassa, jos enää, ainakin oli vuosituhannen alussa.

Joka tapauksessa Suomen ehkä halvimmat keittiövehkeet ovat Ikeassa. Laadusta en mene takuuseen, sillä minusta tuntuu että Ikean sekundawokkipannuni polttaisi pohjaan 5dl raakaöljyäkin.