Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

22.10.2006

Tervemenoa eläkkeelle Schumacher!

Toiminnot: 
Olen katsonut yhtä lukuunottamatta kaikki formula1-kilpailut viimeisen 15 vuoden aikana ja suurimman osan tästä ajasta olen odottanut tätä päivää. Vihdoinkin nykyaikaisen urheilun suurin huijari poistuu areenalta arvolleen sopivalla tavalla eli häviämällä. En tosin myöskään pidä Alonsosta, Räikkösestä tai Kovalaisesta. Nämä kolme -siis melkein absolutisti, juoppo ja mies joka ylpeilee sillä, ettei ole lukenut yhtään kirjaa- ovat kuitenkin arvoasteikossani paljon korkeammalla kuin Schumi.

Ongelmana on ketä kannattaa ensi kaudella, joku suosikki on oltava, sillä en ala maksamaan mtv3:lle noin kymppiä kuussa jos ei ole suosikkia. Ferraria en voi koskaan kannattaa, koska tifosot ovat niin ärsyttäviä, tallipäälliköstä puhumattakaan. Renaultin tallipäällikkö ärsyttää jopa enemmän. Valintani on tässä vaiheessa Robert Kubica. Williams oli ehdoton suosikkitallini ennen Mika Häkkisen aikaa ja ilmeisesti on aika palata siltä osin vanhaan.

Kausi 2007 tulee olemaan äärimmäisen mielenkiintoinen nimenomaan Schumacherin lopettamisen ansiosta. Seuraava suuri positiivinen muutos tulee tapahtumaan silloin, kun Bernard Charles "Bernie" Ecclestone poistuu kuvioista. Tämän jälkeen ei puutu enää kuin Kyllösen selostus ja laji on täydellinen.

Mutta lopuksi vielä kerran: Schumacher sinua ei tule ikävä!

Ei kommentteja: