Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

20.3.2011

Pummit kuriin!

Toiminnot: 
Tänä viikonloppuna olen tehnyt viisi matkaa metrolla, mikä on minulle harvinaisen paljon. Se ei kuitenkaan ole läheskään yhtä harvinaista kuin se, että näistä matkoista kolmella olen päässyt nauttimaan lipuntarkastuksesta. Koskaan ennen en metrossa ole tarkastajiin törmännyt.

On kaunista katsella, kuinka hipit ja muut pummit kiemurtelevat ja käimistelevät penkeissään kun tarkastajat saapuvat. Jokaisella näistä kolmesta kerrasta toisten rahoilla matkustavia loisia vaunusta löytyi ja tarkastusmaksuja viuhui. Muistin toki kiittää tarkastajia hyvästä työstä!

Itsehän en koskaan liputta matkusta, enkä halua lipuissani maksaa hippien ja kommunistien ilmaisia matkoja. Pummilla matkustamista perustellaan usein vaatimuksella ilmaisesta joukkoliikenteestä, mutta peruste on yhtä huono kuin se, että jättäisi ravintolassa maksamatta sillä perusteella, että ruoan pitää olla ilmaista.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja taas on kommarit ja hipit syypäitä...onneksi meillä on niin vitun hyvä porvarihallitus, jonka kannustava linja on ottaa lisää köyhiltä mutta kompensoida se kuristamalla julkista sektoria. Mutta KUN sisällissota syttyy, niin asiat laitetaan kuntoon.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, hyvät kommentit sulla!