Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

25.2.2011

Käsitykseni rasismista

Toiminnot: 
Sain facebookissa viestin otsikolla "Käsityksesi rasismista?".

"En voi uskoa että olet oikeasti rasismia vastaan? Jos olet yhtään menossa mukana niin missään suomen kouluissa ei saada viettää enään joulujuhlaa, ei saa syödä sikaa.. eikä islami-uskoiset saa edes töitä tehdessään pyyhkiä pöytää missä on syöty sikaa. Sanonpahan vaan mutta värivikaiset ihmiset on tarkoitettu orjiksi ja niin on maailma alunperin sen tarkoittanut. Olen itse aktiivinen ja ylpeä rasisti ja kannan sanomaani maailman loppuun saakka.
(Tämä on vain minun mielipiteeni) kiitos."

Ajattelin vastata tuohon ihan näin blogin välityksellä: ylläoleva teksti antaa hyvän kuvan siitä, millaisia ihmisiä rasistit ovat ja myös siitä, kuinka loogista ja tosiasioihin perustuvaa heidän ajattelunsa on. Eli eipä tuollaiseen tarvitse enempää vastata, kyllä tuo rasismi näyttää aika hanurista olevan.

Vähän jäi kyllä mietityttämän, mitäköhän viestin lähettäjä, jonka henkilöllisyys jääköön keromatta, tarkoittaa kertoessaan olevansa aktiivinen rasisti. Voisiko joku viisaampi valistaa?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huh, aika tiukkaa tekstiä! "Aktiivinen rasisti" tarkoittanee sitä, että ko. henkilö joutuu oikeuden eteen ennemmin tai myöhemmin.

Anonyymi kirjoitti...

Joo. Ei sitä liiallisuuksiin saa mennä, mutta minunkin mielesta on niin väärään suuntaan jo menty ja monikulttuurisuus on pahasti mennyt vikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö Tikan älynlahjat riitä?