Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

22.4.2010

Kerjäläisistä

Toiminnot: 

Varma kevään merkki on nykyään kerjäläisten lisääntyminen. Erityisen varma kevään saapumisesta voi olla silloin, kun katukuvassa alkaa näkyä myös miespuolisia kerjäläisiä. Talvipakkasilla näkyy vain naisia.

Kerjäläisistä on helppo tehdä mielenkiintoisia havaintoja. Ei tarvitse kuin vähän tarkemmin katsoa. Tänään esimerkiksi näin kuinka nuori ulkomaalaisen näköinen mies kävi keräämässä useammalta kerjäläiseltä rahat kipoista. Tuttuja näyttivät olevan, tai ainakin puhuivat samaa kieltä. Valitettavasti en uskaltanut kuvata tätä rahankeruu operaatiota todisteeksi.

Olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että jotakin tälle järjestäytyneelle kerjäämisbisnekselle on tehtävä. Etenkin kun samaan porukkaan voisi uutisten perusteella päätellä kuuluvan myös erittäin väkivaltaisia ryöstelijöitä. Jos ei voimassa oleva laki riitä, niin sitten on säädettävä uusi. Ja pian!

Harmi vain että jotkut hyödylliset idiootit haluavat näitä ihmisiä hyysätä ja näin edistää ryöstelyä ja hyväksikäyttöä. Olen myös huomannut osan naiskerjäläisistä olevan hämmästyttävän kauniita. En haluaisi epäillä, että heidät maahan tuoneet tahot saattaisivat teettää heillä iltaisin vähän toisenlaisia töitä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Entä jos tapet...annettaisiin kerjäläisten kuolla sukupuuttoon? ;)

alekhine kirjoitti...

"Olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että jotakin tälle järjestäytyneelle kerjäämisbisnekselle on tehtävä. Etenkin kun samaan porukkaan voisi uutisten perusteella päätellä kuuluvan myös erittäin väkivaltaisia ryöstelijöitä."

Poliisitkin ovat uutisten mukaan tehneet väkivaltaisia rikollisia, samoin vartijat, samoin kaupanalan yrittäjät jne. Samalla analogialla näillekin "bisneksille" olisi tehtävä jotain...


Toki minustakin kertoo paljon yhteiskunnasta, jos siinä esiintyy kerjäämistä ja sitä näkyy esiintyvän Suomessa ihan kotimaistenkin ihmisten toimesta nykyisin. Syy tästä linkittyy toki kolmeen pääpuolueeseemme, jotka ovat viimeisen parinkymmenen vuoden aikana toteuttaneet vuoroin hallitusvastuussa onnetonta talous-ja sosiaalipolitiikkaa, jonka ansiosta elämme aikatavalla ennen niin toimivan hyvinvointiyhteiskunnan raunioilla. Uusia vaihtoehtoja kaivataan kipeästi.