Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

31.3.2010

Kiitos palautteesta!

Toiminnot: Palautetta on viime päivinä sadellut. Olen keskustellut paljon esimerkiksi norppa-asiantuntijoiden kanssa. Hyvä niin, paljon olen oppinut. Eli siinä mielessä ei mennyt ihan hukkaan avaus, jos jotain hyvää pitää etsiä.


Lukijat varmaan arvaavat että kaikki palaute ei ole ollut ihan yhtä rakentavaa. Esimerkiksi kuvan tapporyhmä meni jo "hieman" yli. Onneksi Facebook kuitenkin sen melko nopeasti pyynnöstäni poisti.


Näytteeksi siitä, mitä olen viime päivinä saanut kokea kokosin hieman palautteita sähköpostista ja keskustelupalstoilta lukijoiden nähtäväksi. Enemmänkin näitä olisi ja vielä törkeämpiäkin. Näin toimii suomalainen verkkokeskustelu. Harkitsin kyllä poliisille ilmoittamista, mutta jääköön tällä kertaa väliin.


Parhaat palat sähköpostista:


Sut pitäis tappaa, ihan armotta! älä tuu pimeellä kujalla vastaan!


Tikka voisi kyllä kaivaa itsellensä kuopan ja hävitä maan päältä


sä oot yhtä turha ku persereikä kyynärvarressa.... Toivottavasti ymmärrät miten tärkeää persereikä kyynärvarressa on ??????


Iltalehden keskusteluista:


Mitä nappeja toi vitun hullu vetää?


Vai et pitäs tappaa? kuule urpo eduskunta on täys teitä vatipäitä jotka ei aattele ku omaa persettä. Meitä eläinsuojelijoita on paljon jotka tukee saimaannorpan hyvinvointia ja lahjoittaa joka kuukaus huimia summia. Onkohan sulla oikeesti nyt tullu aamulla oikeet lääkkeet otettuu? Mistä näitä hulluja sikiää sinne eduskuntaan.Kuka urpo tollasen on edes äänestäny sinne.


Mistä näitä pikku-jumalia oikein tulee?


...ja taas sai yksi pahnan pohjimmainen nimensä tutuksi kaikille! Nousu eduskuntaan on taattu, kun muistetaan edes yksi tuttu nimi siellä äänestyskopissa...


Hoida alkoholiongelmasi muualla


Tikka, käy terveysasemalla alkoholiongelmasi kanssa, äläkä syytä lisää möhläyksiä nettiin kännipäissäsi.

Viinan himo on sairaus, hoida itseäsi kunnolla tulevaisuudessa.


Olet luuseri ja häpeäät siitä, tälläisellä noppa jutulla pahennat ainoastaan omaa elämääsi.


Aivan naurettavaa


Alan jo pikkuhiljaa pitämään kokoomusta dikdaattori-puolueena.. Ensin Vapaavuori ja
sitten tämä onneton lakeja..

Omalta osaltani toivon norppakeskustelun päättyvän tähän. Vielä kerran todettakoon kuitenkin, että ketään en tarkoittanut loukata missään vaiheessa!

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ylilyönnit on ylilyöntejä - se on selvää, mutta toisaalta: mitä muuta odotat, kun itse lähtökohtaisesti kirjoittelet aina "kärjistäen ja kärjekkäästi"? Vähän epäilyttää silti, että ymmärrätkö, mikä tuossa kommentissasi loppujen lopuksi oli moraalisesti (poliittisesta puhumattakaan) ongelmallista? Esim. tuosta pahoittelustasi se ei käy ilmi.

Anonyymi kirjoitti...

Ennen Kokoomus oli "mun puolue", mutta nyt tämän myötä meni kyllä maku koko puolueeseen...

Tuli kyllä niin paha mieli!

-Anna

mistä näitä dorkia tulee? kirjoitti...

Uskotko että poliisi olisi oikeasti ryhtynyt asian tiimoilta johonkin toiminpiteisiin? :) Ei niillä resursseilla joita emäntäpuolueesi on eduskunnassa koko ajan karsinut, ns. "tehokkuuden" maksimoimiseksi.

Minäkin epäilen vahvasti tuota että onko sulla mitään käsitystä edes moraalista. Tuo IS:lle sanomasi lausunto, "Meniköhän tässä nyt vähän idea joiltakin ohi? Kysehän on sarkastisesta huumorista. Olisi varmaan pitänyt kirjoittaa ensimmäiseen lauseeseen tappamisen sijasta antaa kuolla, mutta lukutaitoiselle idean pitäisi näinkin selvitä", viestii kyllä siitä että sinulla ei ole mitään käsitystä edes inhmillisen moraalin rakentumisesta, jos luulet että suurin kohu tässä jutussa on noussut tuosta sananvalinnastasi. Niin siis, sanavalintana "norppien antaminen kuolla sukupuuttoonhan" olisi varmaan sitten korjannut kaiken? :D

Anonyymi kirjoitti...

Jos ajatellaa pelkän rahan kannalta, niin olen samaa mieltä, että Saimaan norppa voidaan tappaa sukupuuttoon. Se, miten tullaan toimimaan on ihan moraalista kiinni. Itse en pitäny kirjoitustasi mitenkään pahana, itse asiassa tykkään näistä provoista, kun kaikki hihhulit saa kohtauksen. Mielestäni on hyvin ikävää, että taas on tarvinnut tappouhkauksiin asti mennä, se vain osoittaa kusipäiden määrän...

Anonyymi kirjoitti...

Se provoilukin kun pitäisi tehdä vähän taidokkaammin. Nettihän on täynnä näitä kaiken maailman asioista pitää keskustella -töräyttelijöitä, joille kaikki näppäimistöltä oksennettu paska on "keskustelunavaus".

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoitat tarkoituksella provosoivasti ja vielä norpasta joka on luonnonsuojelun tunnuseläin Suomessa. Luulitko oikeasti, että ihmiset eivät provosoituisi?

Teit fiksusti kun pahoittelit tyylitajuttomuuttasi heti seuraavana päivänä. Teit kuitenkin tyhmästi kun halusit säilyttää kunniasi rippeet ja jätit käyttämättä tilaisuuden pyytää oikeasti anteeksi aivopieruasi.

Tässä vaiheessa on lapsellista heittäytyä marttyyriksi. Netissä kirjoitteleminen omalla nimellään on vähän eri juttu kuin saunaillassa kavereiden kanssa. Julkisuudella on hintansa.

Anonyymi kirjoitti...

Metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan. Ei tuollaisen paviaanin neronleimaukset rakentavaa kommentointia ansaitsekaan. Otapa nyt neuvosta vaari ja mene oikeisiin töihin. Jätä politikointi niille, joilla on edes hitusen substanssia siihen.

Anonyymi kirjoitti...

Sitä saa mitä tilaa. Kyllä tuon ikäse pitäs se jo tajuta. Sitä paitsi sun saimaannorppa-juttu oli paljon pahempi ylilyönti ku tuo Facebook-juttu. Perkeleen perkele minkälaine idiootti oot!

Anonyymi kirjoitti...

Harmillisesti et ymmärtänyt Facebook-ryhmän sarkastisesta ajatuksesta, kun itsekin suollat samanlaista tekstiä. Et taida olla huumorintajuisin heppu.

Eero Tikka kirjoitti...

Pitäisikö minun siis hyväksyä tappouhkaukset?

Lähtökohtaisesti kai kuitenkin henkilöön käyvät argumentit eivät ole niitä kaikkein pätevimpiä, saati sitten tappo- tai raiskausuhkaukset.

Te rohkeat anonyymit kuitenkin kuvittelette että teillä on oikeus sanoa mitä tahansa, jos joku esittää mielestänne huonon mielipiteen. Minua ei haittaa, mutta lähipiirini ei mielestäni tällaista paskapuhetta ansaitse joutua kuulemaan ja näkemään.

Alan pikkuhiljaa kallistua anonyymin nettikirjoittamisen vastustajaksi. Ikävä vain että siinä menee myös lapsi pesuveden mukana.

Anonyymi kirjoitti...

touché

Anonyymi kirjoitti...

...NOT!

Anonyymi kirjoitti...

ajattelepa sitten vaikka sitä lähipiiriäsi seuraavan kerran kun julkaiset noita vitun neronleimauksiasi, sillä jos herra yhteiskuntatieteilijältä tulee noin ala-arvoisen ajattelematonta tekstiä, on tämä "paskapuhe" vähintäänkin oikeutettua.

kehotan miettimään muita uramahdollisuuksia.

Anonyymi kirjoitti...

P*stä tollanen uhkailu, pitäis laittaa vaan syytteet päälle.

Mutta niin on muuten sinunkin mielipiteesi *stä. Ei sitä saimaannorppaa noin vain voida sukupuuttoon tappaa.

Mitäs pahaa ne norpat sinulle ovat tehneet? Häh?

Tarpeeton provosointi osoittaa kyllä pikkasen epäkypsää asennetta toisia ihmisiä kohtaan. Kyllä nämä sinun norppakommenttisi muistetaan, kun seuraavan kerran olet töitä hakemassa.

Jaakko kirjoitti...

Jos sinulla on yhtään älliä päässä, niin tuon kaltainen palauteryöppy ei varmastikaan ollut sinullekaan yllätys.

Väitän jopa, että lähdit avauksellasi nimenomaan hakemaan jotakin tällaista; kerjäämään virtuaalisesti turpaan.

Toimintasi on suoraan verrattavissa esimerkiksi siihen, että joku menee nakkikioskilla baari-illan jälkeen haukkumaan moottoripyöräjengiläisiä homoiksi. Ja sitten kun saa turpaan, niin itkee täällä siitä kuinka väkivalta on väärin. Voi kyynel sentään.

Toni Hintikka kirjoitti...

Moottoripyöräjengiläisiä verrataan viimeisessä kommentissa eläinsuojelijoihin. Aika sähäkkää porukkaa näyttävät kyllä olevan:)