Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

11.2.2010

Helsingin Kokoomusnuoret: Kouluruokailun valinnanvapaus turvattava

Toiminnot: 

Laitetaanpa tännekin tämä kannanotto:


Helsingin Kokoomusnuoret: Kouluruokailun valinnanvapaus turvattava


Helsingissä käytävä keskustelu kouluruoasta on Helsingin Kokoomusnuorten mielestä ajautunut väärille raiteille. Valtuutettu Emma Karin (vihr.) ajama pakollinen viikottainen kasvisruokapäivä rikkoo valinnanvapautta ja vähentää näin kouluruoan houkuttelevuutta.


”Kouluissa on nykyisinkin tarjolla kasvisvaihtoehto päivittäin, joten tällaiseen pakottamiseen ei ole mitään tarvetta. Tarjoamalla sekä liha- että kasvisvaihtoehdon taataan mahdollisimman monen koululaisen hyvinvointi. Miellyttävä kouluruokailu on nuorten terveyden kannalta keskeinen asia.” Toteaa Helsingin Kokoomusnuorten puheenjohtaja Josefin Gustafsson.


Helsingin Kokoomusnuoret haluavat kiinnittää huomiota myös kasvisruokaan pakottamisen epätasa-arvoistavaan vaikutuksen.


”Olen hyvin tietoinen siitä, että osalle lapsista ja nuorista kouluruokailu on päivän ainoa kunnon ateria. En usko että lihan ja kalan kieltäminen tuo näille koululaisille mitään parannusta” jatkaa Gustafsson.


Helsingin Kokoomusnuorten mielestä ehdotus pakotetusta kasvisruokapäivästä on tarpeeton ja siitä tulisi luopua lasten ja nuorten hyvinvoinnin takaamiseksi. Samalla Helsingin Kokoomusnuoret esittävät tukensa päivittäiselle kasvisvaihtoehdolle ja toivovat että sitä jatketaan talousvaikeuksista huolimatta.


Lisätiedot:


Puheenjohtaja

Josefin Gustafsson

044 032 9062

josefin.kokoomus(at)gmail.com1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Meneeköhän sensuuriin:

http://tuukkasimonen.blogspot.com/2010/02/helsingin-kaupunginvaltuustolle.html