Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

27.1.2010

Vastinetta verorahoille?

Toiminnot: 
Kirjoitin jokin aika sitten tarpeestani käydä hammaslääkärissä. Heitin tuolloin ilmaan ajatuksen siitä, että kyllä näiden palveluiden luulisi olevan kunnossa kun rahaa on varaa lähettää ihan ulkomaille asti.


No eipä ole asia ihan näin. Soitto julkisen puolen ajanvarausnumeroon osoitti, että kesäkuussa pääsee tarkastukseen. Ja ilmeisesti Helsingissä tilanne on parempi kuin monessa muussa kunnassa. Mutta siltikin pistää vihaksi. Ei sillä että olisin koskaan ollut iloinen veronmaksaja. Tulee vain mieleen Ville Itälän moneen kertaan ennen vuoden 2003 hokema lause "palvelut ennen tulonsiirtoja".

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Höpön löpön Eero. Tehkää vaan lisää säästöjä julkiseen puoleen - tässä on tulos.

Anonyymi kirjoitti...

Edellisestä kirjoituksesta puuttui logiikka.

Kun Suomessa lanseerattiin sosialistinen terveydenhuolto, oliko silloin julkinen terveydenhuolto parempaa kuin nyt on?

Julkisen terveydenhuollon kulut ovat nousseet, eivät laskeneet.

Rahan pumppaaminen toimimattomaan organisaatioon ei auta. Ihan turhaa syyttää kokoomusta, koska kokoomus on myöskin tämän järjettömyyden takana. Kokoomukselle on nimittäin tärkeämpää saada kannatusta, kuin säästää vaalikarjan rahaa, terveyttä ja hermoja.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös Kokoomus ole jatkuvasti vaatinut terveydenhuollolta kustannustehokkuutta? Ja mikäpä on kustannustehokkaampaa kuin ottaa vähemmän potilaita vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Näin on, viime aikoina on kyse ollut nimenomaan siitä, että karsitaan kaikki kulut minimiin, viis palveluiden tasosta. Tästä löytyy case-esimerkkejä ja kertomuksia pilvin pimein. Ei se yksityistäminen mikään autuuden lähde ole.

Kokoomuksen uusliberalistit (joita toki on löytynyt myös mm. SDP:stä) vaativat jatkuvasti kaiken julkisen sektorin kitistämistä ja muuttamista markkinoiden temmellyskentäksi. Organisaatioita voi kehittää myös pistämättä kaikkea kuralle...tämä toki ei mm. kokoomuksen pässinpäiltä yleensä ole onnistunut.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Eero, olet komistus. Joko sinulla poikaystävä?