Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

20.11.2009

Shokkiuutinen, lue heti!

Toiminnot: 
Tätä tasoahan nettiuutisten otsikot ovat nykyään. Olen tästä aiemminkin valittanut, mutta valitetaanpa lisää. Uusi Suomi otsikoi:

Monen teinitytön mielestä poikaystävää saa lyödä

Itse jutussa tosin sanotaan: "Poikaystävän lyömistä piti hyväksyttävänä 40 prosenttia vastaajista. Suurin osa heistä oli kuitenkin sitä mieltä, että väkivaltaan tarvitaan kunnon syy kuten se, että poika käy kiinni, lyö tai lähentelee väkisin."

Ei tämä ehkä vielä riko journalistiliiton ohjeiden kohtaa 15 (Otsikoille, ingresseille, kansi- ja kuvateksteille, myyntijulisteille ja muille esittelyille on löydyttävä sisällöstä kate), mutta läheltä taitaa liipata. Otsikkohan voisi olla vaikkapa "teinitytöt valmiita puolustamaan itseään", mutta sehän ei myisi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olen täysin samaa mieltä. Oikein pistää vihaksi otsikot tyyliin että "Oliko tällä kuuluisalla kakkapyllyllä kusi sukassa? - Katso kuvat!"

Uusi Suomi on muuten nykyään ehdottomasti säälittävin media otsikointinsa kanssa vetäen vertoja jopa iltapäivälehtien ylilyönteihin. Verkkolehden taipaleen alussahan näin ei vielä ollut.