Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

6.11.2009

Kommentoijien tyylitaju hukassa ja pahasti

Toiminnot: 

Tämän kirjoituksen herättämät reaktiot on helppo arvata, mutta mitäpä siitä.


En jaksa lukea kovinkaan usein nettilehtien uutisten kommentteja, sen verran kammottavaa roskaa ne ovat. Tänään kuitenkin käytin hyvän tovin kommenttien lukemiseen, kun ystäväni joutui myrskyn silmään useassakin lehdessä. Kokonaiskuvaksi muodostui se, että jos joku tekee jotain harkitsematonta (jota välittömästi myös pahoittelee) häntä saa heittää vaikka suurilla kivillä.


Logiikka on hukassa niiltä, jotka vaativat asiattomuuksia tehnyttä vastuuseen ja samalla lähestyvät omalla kirjoittelullaan kunnianloukkausta. Miksi jotkut ihmiset kuvittelevat omaavansa oikeuden käydä erittäin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin toisia kohtaan julkisuudessa? Kovin hyvin nämä ihmiset tuntuvat aina kohteensa tuntevan, sillä sen verran syväluotaavaa analyysia esimerkiksi kohteen perhe-elämästä ja henkilökohtaisesta taloudesta tehdään. Ja tietenkin anonyymisti, uskallus kun ei muuhun riitä.


Nyt jumalauta se järki käteen!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt jumalauta Tikka se järki käteen, sä oot itse ihan samanlainen mussuttaja ja töräyttelijä. Ensin puhutaan ihan mitä sattuu, ja sitten pyydellään anteeksi muka-vilpittömästi...sorry, mutta Kataisen kyyneleet -taktiikka ei mene enää läpi! Up yours, kokkaripellet! Hajotkaa siihen.

Anonyymi kirjoitti...

Älä Tikka yhtään enempää nolaa itseäsi, pliis...

Anonyymi kirjoitti...

Tikka on hyvä muistutus abortin mahdollisuudesta ja ehkäisyn tärkeydestä, osanotot kaikille stadilaisille!

T. Tuore jyväskyläläinen, onneksi muutin vasta..

Anonyymi kirjoitti...

Yhdyn edelliseen kommentoijaan ja pahoittelen Tikan omaistenkin puolesta!