Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

8.10.2009

JYY hyökkää demokratiaa vastaan

Toiminnot: 
Onneksi en asu enää Jyväskylässä. Siellä kun kielletään keskustelu yleisellä tasolla politiikasta ja vaikuttamisesta. Toivottavasti tällainen törkeys perutaan HETI!


Keskusvaalilautakunta on kokouksessaan 1/2009 päättänyt, että vaalimainonta alkaa maanantaina 19. lokakuuta 2009 klo 12.00.

Näin ollen muistutan seuraavasta:

Vaalitilaisuuksien järjestäminen kahvitustilaisuuksina on kielletty kampusalueella, sen välittömässä läheisyydessä sekä Kortepohjan ylioppilaskylässä ja myös tilaisuudet, jossa oman ryhmittymän tunnus on esillä, jaetaan lehtiä, kortteja yms, keskustellaan yleisellä tasolla politiikasta, vaikuttamisesta, vaaleista tai ehdokashankinnasta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno tulos Jyväskylän edarivaaleissa! Jopa niin hieno, että eräs Hennariikka loihe lausumaan, että "normaalissa yliopistossa kokoomus olisi vienyt kamppiksen ja muun habituksen perusteella jopa vaalivoiton, mutta meillä täällä vihreiden vassaripaskojen hautausmaalla on turha työnsä tulosta korjata. Välillä rupeaa miettimään, että mitä järkeä koko paskassa on..."

Voi kyynel, kun tämä ei ollutkaan kauneus- tai muotikilpailu...

Eero Tikka kirjoitti...

Enpä olisi osannut itse paremmin sanoa! En ole lopullisia tuloksia nähnyt, mutta punavihreä paska taisi menestyä vaaleissa. Sääliksi käy niitä jotka tämän roskasakin mokailut joutuvat ensin maksamaan ja sitten korjaamaan!

Anonyymi kirjoitti...

Who's the bitterest man in the living room??!! Katkeraa, Tikka, katkeraa. On suorastaan vapauttavaa, että kokkareiden leuhottamiselle saadaan edes vähän stoppia.

Anonyymi kirjoitti...

"Andersson hyökkää demokratiaa vastaan!"