Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

9.8.2009

Kokoomusnuorten 38. politiikan approbatur

Toiminnot: 
Vietin juuri viikon KNL:n kesälukiossa Ala-Lemun kartanossa Kaarinassa. Olen ollut tähän mennessä vaikka minkälaisissa Kokoomuksen tapahtumissa, mutta appro tulee varmasti olemaan näistä ikimuistoisin. Monta hyvää tarinaa jäi elämään reissulta, mutta niitä en lähde julkisesti kertomaan, ne ovat meidän tarinoitamme.

Viikko oli fyysisesti ja henkisesti erittäin rankka, sillä päivät olivat aamusta iltaan täynnä luentoja, eikä taukoja juuri ollut. Arvata saattaa, että myös illat olivat hyvin pitkiä ja tapahtumarikkaita. Onneksi kuitenkin pahemmilta ylilyönneiltä vältyttiin, ainakin negatiivisilta sellaisilta.

Vaikka luennot olivat monipuolisia, niin siitä huolimatta tärkeimpänä antina näen todella upean porukan, joka hitsautui yhteen upeasti. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että asiasisällöissä ei juuri ollut itselleni uutta asiaa. Monet tuoreemmat aktiivit varmaan saivat kunnon annoksen tietoa. Tällä porukalla pidetään varmasti vielä erittäin hauskaa ja eiköhän myös saada jotain asiallistakin aikaan tulevaisuudessa.

Myös kuvani Varsinais-Suomesta ja varsinaissuomalaisista muuttui positiivisempaan suuntaan. Tokihan hämäläisenä edelleen suhtaudun alueeseen ja sen asukkaisiin terveellä epäilyksellä. Ja tämä on sitten huumoria, mikäli jäi jollekin epäselväksi.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja siellä opittiin, että kapitalismin rattaita öljytään työläisten verellä...mutta kas, niin sen pitää ollakin! ;)

Eero Tikka kirjoitti...

Kyllä, ja tämän kertomiseen meni koko perhanan viikko. Tosin välissä söimme pieniä vauvoja kuutinpoikaskastikkeessa. Sauna lämmitettiin harvinaisilla kasveilla ja muuta vastaavaa.

Mutta tosissaan: jos ohjelmassa on neljän ministerin alustukset (ja parikymmentä muuta) niin ehkä sisältö on muutakin kuin ideologista aivopesua. Ehkä toverit vasemmalla keskittyvät siihen, mutta me porvarit emme tuhlaa viikkoa huonoon koulutukseen.

Mutta niin se kai on, että blogini rohkeille anonyymeille on kauhistus jos saatanasta seuraavalla Tikalla on ollut hauska ja hyödyllinen viikko. Siihenkin on pakko tulla naamaansa aukomaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ravistelehan hiekat pois jalkovälistäsi, minusta on oikein kivaa, että Tikalla on ollut hauska viikko. Äläkä suotta ylennä itseäsi saatanasta seuraavaksi, et sinä niin kova jätkä ole.

Heh, vai että oikein ministerien alustuksia, nehän ei koskaan ole yhtään ideologisia! Sen verran olen kiertänyt muutakin kuin tahkoa, että tiedän, että politiikan appro on aika oleellinen osa kokoomuslaista sosialisaatioprosessia. En ehkä sanoisi, että aivopesua, mutta läpeensä ideologista kuitenkin.

Surullista on sen sijaan se, että aika iso osa osallistujista ei halua tunnustaa tapahtuman luonnetta. Niin kai se on, että tovereille vastaavien tapahtumien luonne on itsestäänselvyys, kun taas porvarit eivät oikein vieläkään tule toimeen poliittisuuden kanssa.