Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

4.5.2009

Hommaforum hyökkää

Toiminnot: 
Kirjoitin pari viikkoa sitten perussuomalaisista ja pari sanaa myös maahanmuutosta. Kirjoitus rikkoi kaikki blogini kävijäennätykset. Vastaaviin lukuihin ovat päässeet vain taannoiset tekstini John McCainista ja Sarah Palinista. Tuolloin kävijämäärä oli seurausta linkistä keskustelupalstalle, niin myös tällä kertaa.


Nyt iso osa liikenteestä tuli maahanmuuttokriittiseltä Hommafoorumilta. Linkin takaa voitte todeta palautteen olevan melko pitkälti allekirjoittaneen nimeen/ulkonäköön/puoluekantaan keskittyvää. Eli eipä juuri laadukkaampaa keskustelua kuin koko maahanmuuttokeskustelu yleensäkään.


Olen jossakin määrin pyrkinyt seuraamaan suomalaista blogikenttää, mutta juuri tällaisten ylilyöntien yleisyys pakottaa keskittymään ajan säästämiseksi vain joihinkin asiallisiin blogeihin.


Jos ette usko yleiseen tason heikkouteen, niin tehkää kierros vaikkapa Uuden Suomen blogeihin ja etenkin niiden kommentteihin. Hyvän kuvan antaa myös Oikotiedon blogilistaus.


Ja tarkennuksena: huonoja blogeja löytyy kaikista aatesuunnista, samoin hyviä. Antamatta nyt esimerkkejä voin todeta, että demareista löytyy monta erittäin analyyttista blogaajaa, joiden hengentuotteiden lukeminen virkistää mieltä.


Ja jottei jäisi pelkäksi lätinäksi: lupaan jatkossa kirjoittaa itsekin vähän analyyttisempia juttuja, niitä ituhippejä kuitenkaan kokonaan unohtamatta.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen Tikan kanssa täysin samaa mieltä. Blogosfääri on pullollaan aikamoista (folio)päättömyyttä ja muuta näppispaskaa.

Itse muutamaan otteeseen otin (ihan asiallisesti) esille muutaman "nuivan" poliittisen arviointikyvyn, mutta eihän siitä mitään keskustelua koskaan tullut. Hirveä haloo ja kirjoituskielto kylläkin, heh.

Anonyymi kirjoitti...

Kirjoittamasi blogimerkintä oli huono. Kyse ei ole niinkään siitä, että arvostelit maahanmuuttokriittisiä, vaan siitä, että kirjallinen tuotoksesi oli ala-arvoinen.

Äidinkielenopettaja olisi antanut karttakepistä jo ihan pelkästään siksi, että jos Timo Soinille ei saisi antaa näkyvyyttä, loogisen ajatusketjun mukaan et olisi itsekään saanut kirjoittaa hänestä.

Eero Tikka kirjoitti...

Noh, Teen ainakin itse melkoisen eron sen välillä, että valtakunnan ykkösketjun poliitikot pyrkivät julkisuuteen Soinia kommentoimalla ja näin valitettavasti nostavat hänet joidenkin silmissä melkein valtiomiesluokkaan ja sen, että minä arvostelen tätä ilmiötä.

Jos olisin (Luojan kiitos en ole) eurovaaliehdokas, niin en tietenkään Soinista puhuisi tai kirjottaisi, Suomella ja Euroopalla on vakavampiakin haasteita joihin tarttua.

Anonyymi kirjoitti...

Äidinkielen ope varmasti olisi erottanut kritiikin pelkästä huomion lahjoittamisesta. Joku matematiikan ope sen sijaan olisi ehkä mellakoinut logiikasta... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Full free Porn videos from Sweden.
SeksiTube - continually uploaded seksual unrealistic erotic clips.


[url=http://www.sexvideos.cc] [img]http://www.sipvip.org/images/antonio/onanism.jpeg[/img] [/url]


-----------------------------
[url=http://www.ilmainen.me]seksitreffit [/url]