Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

20.5.2009

Antti Vesala vaatii SYL-maksuaan takaisin

Toiminnot: 
Käykäähän lukemassa. Sen suurempia kommentteja tämä ei edes tarvitse. Mielenkiintoinen veto!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Antti Vesala se osaa laskea henkiset (poliittiset?) housunsa nilkkoihin aina vaan uusin tavoin.

"Antti on tehnyt itsestään pellen
Antti on tööt-tööt-tööt..."

No joo, Antti ei tietenkään tälläkään kertaa ole tosissaan, vaan heittää levotonta herjaa, kuten melkein aina muulloinkin.

Antti Vesala kirjoitti...

On mukavaa tuottaa lähimmäisilleen iloa, kuten näkyy käyneen taas kerran.

Olli-Pekka Koljonen kirjoitti...

Antti varmasti tietää, että ylioppilaskunnat maksavat könttänä SYL:n jäsenmaksun jäsenmäärän perusteella, eikä yksittäisinä jäseninä.

SYL:sta voi myös erota, jos liiton ajamat näkemykset eivät ylioppilaskuntia miellytä. Demokratian ystävänä kuitenkin näkisin, että mielekkäämpää on vaikuttaa SYL:n poliittiseen linjaan. Tänä vuonna se on erityisen ajankohtaista ja helppoakin kun linjapaperia päivitetään.

http://lipa.syl.fi

- OP

Antti Vesala kirjoitti...

Henkilönä ei kuitenkaan voi hakea palautusta suoraan SYL:lta, koska sinne ei kukaan henkilönä suoraan mitään maksakaan. Ylioppilaskuntien jäsenmaksu SYL:lle perustuu liittokokouksen vahvistamaan jäsenmaksun määräytymisperusteeseen, joka kerrotaan kunkin ylioppilaskunnan henkilöjäsenten määrällä. Ylioppilaskunnat vuorostaan keräävät tämän osuuden jäseniltään. Tämänhän O-P toki tiesikin. Koska olen maksanut jäsenmaksuni yhteydessä tuon määräytymisperusteen suuruisen summan JYY:lle, on JYY oikea paikka hakea maksua myös takaisin.

SYL:n kansalaisjärjestöroolia rajoittaa sen jäsenten henkilöjäsenten tosiasiallisen valinnanmahdollisuuden puuttuminen. Tai ainakin sen pitäisi rajoittaa. Joinakin vuosina tämän viimeisimmän aivopierun kaltaisia kannanottoja ei ole tullut, toisina on. Aivopierut vähentävät SYL:n uskottavuutta käyttää yliopisto-opiskelijoiden puhevaltaa.

Tiedämme kaikki, kuinka suuret vaikuttamisen mahdollisuudet edes kokonaisella ylioppilaskunnalla, puhumattakaan yksittäisestä henkilöjäsenestä, on SYL:n linjauksiin. Ne ovat olemattomat. Palautushakemukseni on yksittäisen henkilöjäsenen vastalause keskusjärjestön hölmölle toiminnalle, ja toivon oman ylioppilaskuntani kautta viestin myös menevän perille.

Anonyymi kirjoitti...

Aloite:

Antti Vesalan aivopieruille ilmastovero!

Antti Vesala kirjoitti...

Miten vain. Kerrotko vielä, miksi olen väärässä ja missä kaikissa asioissa tällä kertaa?

Eero Tikka kirjoitti...

Ihan mielenkiintoista, että tämä keskustelu käydään täällä, eikä Antin blogissa. Sinnehän keskustelu kuuluisi. Mutta samapa tuo, samalla ristiretkällähän tässä ollaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kuka niin on väittänyt? Kuka on väärässä ja kuka oikeassa? Millä kriteereillä? Aivopieru voi olla myös sontaa, joka haisee muuten...vaikkapa kokoomukselle.