Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

9.1.2009

Yhteiskuntatieteellinen tiedekunta pilasi taas päivän

Toiminnot: 

Lähetin alkuviikosta tiedekuntaan tutkinnonanomislomakkeen saadakseni maisterin tutkinnon 22.1. tiedekuntaneuvostosta. Kuulostaa helpolta, eikö? Totuus on toisenlainen. Tiedekunnan nettisivuilta löytyvien ohjeiden mukaan tulostin lomakkeen, mutta yllättäen se oli väärä lomake. Tänään sain postissa oikean lomakkeen ja pyynnön lähettää se täytettynä, jos haluan tutkinnon.


Vielä koomisemman asiasta tekee se, että sain samalla kopion ”väärästä” lomakkeesta. Tämä kopiohan käy esimerkiksi työvoimatoimistossa (vai mitä te-keskuksia ne nykyään ovatkaan) todisteena siitä, että opinnot eivät enää jatku. Lomake käy siis kaikkeen muuhun, paitsi tutkinnon myöntämiseen. Kopiossa on leimat ja allekirjoituksen sun muut vakuutukset siitä, että saan tutkinnon edellä mainitussa tiedekuntaneuvoston kokouksessa, joten jos olisin oikein ilkeä, niin en olisi uutta lomaketta edes lähettänyt. En kuitenkaan viitsi alkaa asiasta enempää tappelemaan.


Olen vain iloinen kun vihdoin pääsen lopullisesti tiedekunnasta eroon. Koko opiskelujeni ajan lähes joka ikisen asian hoitaminen on ollut hermoja raastavaa taistelua toimimatonta byrokratiaa vastaan. Onneksi sentään pari professoria on ollut tehtäviensä tasalla, muuten valmistuminen olisi ollut täysin mahdotonta.

Ei kommentteja: