Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

19.1.2009

Ei turvapaikkaa kenkäterroristille!

Toiminnot: 
Yhdysvaltain väistyvää presidenttiä kengillään viskonut terroristi osoittaa pelkuruutensa itkemällä Sveitsistä turvapaikkaa. Jos on rohkeutta rikkoa lakia, niin pitää olla valmis kestämään seuraukset. Luonnollisesti Suomessa uutisointi on vahvasti painottunut tukemaan tätä rikollista. En voi alkuunkaan ymmärtää asennetta, jonka mukaan itselle epämieluisaa presidenttiä saa pahoinpidellä vapaasti.

Vaikka en todellakaan pidä oman maamme presidentin poliittisesta linjasta, ei minulle tulisi mieleenkään heittää häntä kengällä. Samoin olisin erittäin vihainen jos joku ulkomaalainen syyllistyisi tällaiseen. George Bush on kuitenkin monelle niin suuri saatana, että rationaalinen ajattelu lamaantuu kun miehen nimi edes mainitaan.

Lisäksi haluaisin kiinnittää huomiota siihen, että kyseessä oli todellakin toimittaja. Onkohan tällainen toiminta kuitenkaan hyvää journalismia? Onneksi tällaiset tapahtumat osoittavat eräidenkin toimittajien toiminnan todelliset tarkoitusperät. Onneksi nykyään ei tarvitse olla vain suomalaisen punaisen median armoilla

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Byhyy yhyy...tuhma setä heitti Bushia kengällä! Hyvä, että jaksat keskittyä blogissasi näinkin merkittävään epäkohtaan..

Itseäni lähinnä harmitti, ettei kenkä osunut sitä runkkaria naamaan kunnolla :)

seurailija kirjoitti...

Voi Eeroa. :(

Eero Tikka kirjoitti...

Jälleen kerran: ei tätä blogia ole pakko lukea, jos kerran kirjoitan vain epämerkittävistä asioista.

Ja sovitaanko myös, ettei kommenttiosiossakaan haukuta ihmisiä runkkareiksi. Ei mielellään toivota pahoinpidellyksi (kenkää naamaan kunnolla) joutumisiakaan, sitä tehdään ihan toisissa blogeissa!

Anonyymi kirjoitti...

Samalla tapaa "rationaalinen ajattelu" tuntuu lamaantuvan heti, kun ei ollakaan oikeistolaisten taloususkovaisten kanssa samaa mieltä...