Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

27.9.2008

Ei mainoksia!

Toiminnot: 

Asuntoni oveen jäi aikanaan edellisen asukkaan jäljiltä pitkä rivi erilaisia mainoskieltoja. Erikseen on kielletty mainokset, pitsamainokset, käännytys ja mitä näitä nyt oli. En ole kokenut tarpeelliseksi poistaa kieltoja, koska niiden ansiosta vältyn kantamasta kassi kaupalla mainoksia kierrätykseen.


Kuitenkin joka viikko luukusta putoaa mainoksia. Tänäänkin tuli joku vapaa-aikatoimikunnan tapahtumaa mainostava lappunen. Pitsamainoksiakin tulee säännöllisesti. Myös joitakin asukasyhdistyslehtiä tipahtelee silloin tällöin. Jaoin itse pikkupoikana monta vuotta mainoksia ja ainakin silloin ”ei mainoksia” tarkoitti todellakin sitä, että mainoksia EI jaeta kyseiseen talouteen. Vaikka olisi kuinka ”hyvän asian” mainos, niin minä en sitä halua!


Jotkut tuntuvat kuitenkin kuvittelevan, että juuri heidän tuotteensa on niin tärkeä, etten tule toimeen ilman sitä, joten he ovat oikeutettuja rikkomaan selvää kieltoa. Kaupungin tiedotuslehden osalta asian jopa hyväksyn. Vaikka asia ei ole sinänsä iso, on minulla kuitenkin oltava oikeus päättää omaan asuntooni jaettavasta materiaalista. Mutta ilmeisesti mainoksiin ei tehoa mikään, taitavat olla siis jotain sukua puhelinmyyjille.


Ps ei herneet nenään-kommentteja…

1 kommentti:

Antti Vesala kirjoitti...

Kaupungin tiedotuslehtihän on mitä salakavalinta propagandaa, koska se pelkällä olemassaolollaan ylläpitää ja uusintaa vaihtoehdottoman pakkovaltayhteisön legitimiteettiä ja pönkittää marxilais-keynesiläisen keskussuunnitteluideologian hegemonian syvärakenteita. :)