Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

10.1.2008

Autoilun puolesta

Toiminnot: 
Tänään ei ole ollut mitenkään erikoisen hyvä päivä, joten en kirjoita mitään erityisen positiivista. Aamupäivällä yliopistolle tuulen ja lumen keskellä kävellessäni aloin kovasti kaipaamaan taas autoa. Miten hienoa olisikaan ajaa kunnon nelivedolla lumihangista välittämättä! Aloin sitten päässäni laskeskelemaan, että suhteellisen pienellä työmäärällä minulla voisi olla varaa ostaa sellainen (no okei, joku hieman linkin autoa vaatimattomampi) ja maksaa jopa vakuutukset ja kaiken maailman käyttömaksut. Huoltoaseman ohi kävellessäni kuitenkin huomasin, että bensan hinta alkaa lähestyä puoltatoista euroa. Jos tässä maassa ihmistä jossakin riistetään, niin se tapahtuu bensapumpulla!

On siis pakko todeta fanaattisten autovihaajien olevan vahvasti niskanpäällä. Ja mikäpä heillä on ollessa, kun ovat saaneet ilmastonmuutoshysteriasta itselleen mainion lyömäaseen, jolla autoilijoista on tehty paarialuokka. Autoilijoilta voidaan ympäristön nimissä kiskoa rahat kaikkiin valtiontalouden rahareikiin. Mutta eipä taloudellinen riisto näille terroristeille riitä, ei suinkaan. Pahimmat näistä rikollisista ovat jo alkaneet vahingoittaa ihmisten autoja. Eipä siinä mitään uutta toki ole, sillä tämä porukka katsoo tietävänsä paremmin miten muiden tulee elää ja siksi ottaa itselleen oikeuden toimia miten huvittaa. Lieneekö siis samaa porukkaa joka riehuu turkistarhoilla? Tiedän hyvin, että joillekin elämäntapatyönvieroksujille kaikki omaisuus on pahasta ja auto se vasta suurta kapitalistisaatanaa edustaakin. Ei siis muuta kun paskaks ja palamaan!


Puhuttaessa bensan hinnasta mistään ympäristönsuojelusta ei voi olla kyse, sillä jos nämä ituhipit todella haluaisivat bensan hintaa nostamalla jotakin saavuttaa, tulisi heidän panostaa hinnankorotuksiin esimerkiksi Iranissa. Mikä oikeus iranilaisella on saada bensansa noin kymmenellä sentillä litra, jos me maksamme puolitoista euroa? Toisaalta onhan se hyvä että Iranissa on edes yksi asia paremmin kuin Suomessa, olisiko syytä ottaa oppia?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Päin vastoin. Bensa on vieläkin aivan liian halpaa, kun kerran sullakin kävi mielessä nelivedon hankkiminen. Mielestäni oikea hinta tällä hetkellä olisi vähintään kaksi euroa/litra. Niin kauan kun bensa on näinkin halpaa, niin ainakin minä aion jatkaa renkaiden tyhjentämistä ja peilien hajottamista pesäpallomailalla yms. pientä kiusantekoa tarpeettoman isomoottorisista autoista. Nelivedot yleensä kuuluvat tähän kategoriaan tietenkin. Toivottavasti hallitus nostaisi bensan verotusta niin ei tarvitsisi tuhlata aikaa enää moiseen.

Ja mitä helvettiä sä horiset jostain ilmastohysteriasta? Etkö siis usko ihmisen osuuteen ilmastonmuutoksessa? Kerropa nyt tarkoin mikä on oma mielipiteesi. Parhaat naurut kyllä sain silti viimeisestä virkkeestä. Siinä tiivistyy sun koko ajatusmaailma mielestäni aika hyvin. "mikä oikeus Iranilaisilla on saada bensansa kymmenen senttiä/litra?" HAH HAH. Ei oo näköjään helppoa olla suomalainen yksityisautoilija(tai sellaiseksi haluava) kun kaiken maailman ituhipit ja kettutytöt mellastaa. PUSI PUSI vaan EERO ja hyvää kevään jatkoa.

Ja jätähän se auto ostamatta ja osta sen sijaan polkupyörä. Se on paljon ekologisempi vaihtoehto ja mä ainakin jätän sellaiset aina rauhaan ilkivallalta.

TV: kaupunkisissi

Eero Tikka kirjoitti...

Kiitos anonyymille kaupunkisissille viikon parhaista nauruista! Toisaalta kommenttisi saa minut vahvasti epäilemään suomalaisten mielenterveyspalvelujen tasoa...

Lisäksi päätin juuri ostaa auton heti kun taloudellinen tilanteeni sen sallii, toivottavasti mahdollisimman pian. Ja jos tapaan jonkin halveksittavan rikollisen sitä vähänkin turmelemasta, niin seurauksista on rauha ja rakkaus kaukana.

JP kirjoitti...

Mur, taas Eero-boy pistää primitiivireaktiota kehiin. Hyvä, respect vaan nousee...NOT.