Pizza-onlinesta tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi!

2.2.2007

Montako ääntä Niinistö saa?

Toiminnot: 
Tänään on mediassa puhuttu paljon Sauli Niinistön tulevasta äänimäärästä, joten jauhetaanpa siitä myös täällä. Julistan lukijoille kilpailun, jossa on tarkoitus veikata Niinistön äänimäärä. Voittajalle tarjoan tuopin. Tosin sillä varauksella, että voittaja osuu lähemmäksi kuin allekirjoittanut. Oman veikkaukseni teen muutaman päivän sisällä, jahka olen ehtinyt asiaa tarpeeksi pohtia. En kuitenkaan usko että ihan siihen 88000 ääneen päästään, vaikka olisihan se hienoa.

Hyppäänpä tässä samalla siihen kelkkaan, joka kannattaa Niinistöä pääministeriksi. Valinta Jyrki Kataisen ja Sauli Niinistön välillä on vaikea, sillä kumpikin olisi erinomainen pääministeri. En voi liikaa korostaa sitä, miten naurettavaa on se, että media ja muut puolueet näkevät Kokoomuksen ongelmana sen, että meillä on useampia pääministeriainesta olevia ehdokkaita. Muilla puolueilla ei ole ainuttakaan.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lyön alkuun kovan luvun: 63000. Pistä muutama veikkaus lisää, niin voin juoda kunnon kännit sun piikkiin...

Pekka kirjoitti...

Mä veikkaan 33 000, niin voitan sulta pullon lisäks tuon tuopin!

Eero Tikka kirjoitti...

No nyt on aika lyödä tiskiin oma veikkaukseni. Se on 59000, kyseessä olisi uusi Suomen ennätys. Entinenkin - 30 450 ääntä - on Niinistön nimissä, vuodelta 1999 Helsingin vaalipiiristä.

Jukka Torikka kirjoitti...

Tarjoatko Rentukassa?

Veikataan 41 000

Eero Tikka kirjoitti...

Voitin!